A+ A-

Kicsi a nő, de baszós!

Zoltán vagyok, harmincéves vállalkozóként, egy használtautó-kereskedés társtulajdonosa. Múlt hete nagy üzletet kötöttem, egy felspécizett oldtimert sikerült eladni több tízmilliós nagyságrendű összegért. Aktuális barátnőmet elvittem szórakozni, de összevesztünk, mert a hülye picsa megsértődött. Haveromnak mindig tetszett Laura, én meg bedobtam, hogy a sikeres tranzakció örömére átengedem neki egy éjszakára. A csaj meg persze kiverte a balhét, hogy mit képzelek én! Úgy tűnik, le kell cserélnem egy bevállalósabbra. Kétségtelenül dekoratív szőkeség, nagy mellekkel, szoliban barnára napoztatott puncival, jól dolgozik a szájával a fütykösömön, de túl kényeskedő. Tőlem a nő megkap bármit, pénz nem számít, de cserébe elvárom, hogy a testét megoszthassam a legjobb spanommal, ha úgy tetszik. Meg általában, hogy szeresse az extrém dolgokat, s eleget tegyen az igényeimnek.
Taxit hívtam Laurának, én meg bepattantam a nemrég vett, vadiúj Porschéba. Meg sem álltam a legközelebbi diszkóig, elhatározván, újítok magamnak egy bukszát. Ha valaki egy óceánkék sportkocsiban terpeszkedik, az ilyesmi nem szokott gondot jelenteni. Amennyiben mégis, bármikor felhívhatok egy hivatásos bérnőstényt. Beléptem a mulatóhelyre, amikor belém nyilallt, hogy a nyitott verdában hagytam a telkómat. Nem lett volna jó, ha - benne az ügyfelek telefonszámával - meglovasítják, így az épületet a parkolótól elválasztó, fákkal beültetett sétányon át megindultam az autó felé. Ekkor a járdán megláttam, úgy húsz méterre előttem egy, hozzám képest alig több mint feleakkora magas alakot haladni. Először azt hittem, elkódorgott gyerek, de amikor beértem, megdöbbenve nyugtáztam, hogy egy kb. velem egykorú, felnőtt nő, csak épp liliputi. Halottam már ilyenről, veleszületett génhiba, ami meggátolja a növekedési hormonok termelődését.
- Van tüzed, szivi? - kérdezte a csaj, meglátva engem.
- Persze! - feleltem, előkotorva az öngyújtót. A pislákoló benzinláng fényénél döbbenten láttam, hogy egész jó bula. Nem sokkal volt több egyméteresnél, a köldökömig ért csupán, de formái arányosan teltek voltak. Combtőig érő rózsaszín nadrágocskát viselt, kivágott, szűk felsővel. A lábai szexisen simák és lebarnultak, a hatalmas, feltunningolt dudák hegyes bimbói pedig majd átdöfik a dögös rucit. Rögtön tapasztaltam, hogy az eddig nyugalmi helyzetben lévő dákóm mocorogni kezd.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 11. 29. vasárnap 07:54
Közepes!
#6 zsuzsika 2014. 11. 29. szombat 07:17
Közepes.
#5 A57L 2014. 01. 9. csütörtök 06:48
Nem rossz.
#4 sikamika 2012. 09. 23. vasárnap 16:00
Nekem tetszett smile
#3 tiborg 2011. 02. 20. vasárnap 07:35
nekem tetszett,mert szellemes.
#2 Pavlov 2006. 11. 17. péntek 17:15
Ez nem lett annyira jó. Inkább azt a kórházas gruppent írd meg! Már alig várom... Bár a témában én már létrehoztam egy 2 nővér 1- páciens felállásút, lásd a fordításaim között...
#1 Törté-Net 2006. 11. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?