A+ A-

Piroska

Idén nyáron esett meg velem eddigi életem legnagyobb szexuális kalandja, mégpedig akkor, amikor nem is számítottam rá igazán. Ha ezt a sztori nem velem történt volna meg, nem nagyon hinném el, hogy egyáltalán megtörtént.
Aki ismerős kis országunk nyugati táján, biztosan tudja, mi jelent az a szó: "Piroska". Így nevezik ugyanis azokat a békebeli vonatokat, amelyek kis távolságokra közlekednek, és jellemzőjük, hogy nem lehet egyik kocsiból a másikba átmenni, csak ha leszállunk róla. Ja, és persze piros a színük.
Egy ilyen fajta vonatocskával utaztam éppen hazafelé. Elbóbiskoltam, és mire felébredtem, a vonat épp az utolsó előtti állomáson állt, és már csak én voltam a vonaton. Két kocsiból állt ugyan de a másik kocsi teljesen üres volt. Körülnéztem, hogy tényleg egyedül vagyok - e. Úgy látszott, igen. Ekkor a vonat elindult, én pedig - valószínűleg valamiféle erotikus álmom volt - arra lettem figyelmes, hogy iszonyatos merevedésem van. Mérlegeltem a helyzetet: a kocsiban nincs senki, kb 20 perces az út a végállomásig, addig csak erdőkön keresztül haladunk...őrült ötlet, de elővettem meredező tagomat, lehunytam a szememet és nekiálltam maszturbálni.
Még fél perc sem telt el, és nyílik az ajtó, erre őrült tempóba megpróbálom eltüntetni az árulkodó jeleket, de már késő, lebuktam...
Kb. 20 év körüli lány áll lemerevedve az ajtóban - én vörös fejjel ülök - aztán ő tér előbb magához.
- Szia - mondja, mintha a világ legtermészetesebb helyzetébe talált volna, majd leül a melletem léő "boxba".
- Sz..szia - rebegem, de még nem vagyok teljesen magamnál.
- Mikor...mikor szálltál fel? - kérdem
- Az állomáson, csak amíg nem indult a vonat, az ajtóban álltam - és már mosolyog.
Kezdek én is feloldódni, talán még normálisan elbeszélgethetünk, és elfelejthetjük az előbbit.
De amikor jobban megnéztem a lányt, észrevettem, hogy őrülten szexisen van felöltözve: sort, és egy hozzá illő "éppenhogy" felsőben volt. Azok a fránya hormonok megint elkezdtek működni...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.54 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2016. 03. 3. csütörtök 10:34
Álmodozás.
#3 A57L 2014. 09. 28. vasárnap 15:40
Egész jó lett.
#2 laca 2002. 10. 21. hétfő 02:26
EZ IGEN. ÉN AZ 50-ES VILAMOSON JÁTSZOTAM HASONLOT A BARÁTNÖMEL,PERSZE ENYHÉB FORMÁBAN.DE MINIBEN BUGYI NÉLKÜL MENT HAZA.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?