A+ A-

Egy motorbaleset után

A szívműködésemet figyelő gép csipogása szinte álomba szenderített. Nem olyan régen motorbalesetet szenvedtem, mert nem figyeltem. Éppen a barátommal történő szakítás illetve egy emlék felvillanása (lásd: Álom) kötötte le figyelmemet, amikor átmentem a másik sávba és összeütköztem egy motorral. Én voltam a bűnös, joggal érdemeltem meg a súlyosabb sérüléseket. Terveztem, hogyha sikerül rendesen összeszednem magam, felkeresem az illetőt és bocsánatot kérek tőle, nem mintha attól neki könnyebb lenne, de ez a legkevesebb amivel tartozok azután, hogy neki mentem. És persze hálás lehetek, ha nem hajt el a fenébe!
Mérges lettem magamra, oldalra akartam fordulni, de rá kellett jönnöm, hogy moccanni is fájdalmas. Ekkor lépett be a doktor.
- Látom, magához tért a motoros hölgy - ércelődött.
"Valamiért" most nem jött be a stílusa, helyette inkább lehunytam a szemem és úgy hallgattam az "ítéletet".
- Tehát, önnek két oldali bordatörése van, a jobb combcsontja, a medencecsontja, a kulcscsontja, a jobb alkarja eltört. A koponyája megrepedt, de szerencséjére nem történt törés, agyrázkódást szenvedett. Egy jóideig biztossan itt lesz, mivel van még néhány vizsgálat, amit az el kell végeznünk. Eddig úgy néz ki, hogy a belső szervei nem sérültek. Több ujj a kezein meghúzódott. De túléli!
Kinyitottam a szemem és próbáltam elmosolyodni, de valahogy nem volt hozzá kedvem, mert a fejem majd' széthasadt.
- Ennyi volt. Jobbulást! Minden jót! Jah, és ne menjen sehova! - humoroskodott a doki.
- Eh... ha a helyemben lennél nem vigyorognál az idióta poénjaidon! Bárgyú barom! - gondoltam magamban.
Visszacsuktam a szemem és a gondolataim ismét a szerelmem, Robi felé vándoroltak.
A fájdalomcsillapító már kezdte hatását veszteni, az ezekből erősödő fájdalomról pedig próbáltam Robi emlékeivel elterelni a gondolataimat. Addigse a kínokra gondolok. Láttam a szemem előtt a szép vágású, kék szemét, az érzéki ajkait, aranyos szöszke haját, csábító mosolyát. Aztán a testét is magam elé képzeltem. Vékony, de sportos alakú. Nem túl magas, nem is túl alacsony. Közben kirajzolódott előttem egy szituáció.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.23 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2006. 10. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?