A+ A-

Négy férfival egy nap alatt 1. rész

Ciprus, 1999. augusztus 9., hétfő. A menyasszonyom Görögországban van a szüleinél, én meg amellett, hogy szalmaözvegy vagyok egy nagy dilemmával küszködök: elmenjek-e ismét, két hónap után a nudista strandra és szegjem-e meg a saját magamnak adott fogadalmamat, hogy többé ilyet nem teszek, sőt rendes ember leszek?!
Elmenjek és lazítsak egy nagyot, adjam át magam a sorsnak és a testi csábításoknak a strandon, amelyet elsősorban bi- és homoszexuálisoknak tartanak fenn?
Reggel, tiszta fejjel okosabb az ember, mint éjjel, ezért csak ébredés után hoztam meg a döntést, hogy elmegyek. A fütykösöm egész éjjel nem hagyott nyugtot, a keményfejüje szokása szerint folyton csak ágaskodott, ő is ébresztett úgy kilenc körül. Szexre voltam szomjas és új élményekre. Úgy gondoltam, az idő majd eldönti (legkésőbb holnap reggelre), hogy helyes volt-e a választásom, s sikerül-e egy feledhetetlen napot szerezni magamnak, már ami a testi gyönyöröket illeti.
Kocsival indultam Ciprus egyik legismertebb strandjára s úgy dél körül érkeztem oda. Körbejártam a partszakaszt, hogy végül a sziklák mögötti - szó szerinti - homokos rész felé vegyem az irányt, hisz nemhivatalosan ez volt a melegek nudista helye. Kedvenc fürdőgatyámra vetkőzve vonultam a strandra. Fantasztikus, hogy a világoszöld ruhadarab a fenekemnek milyen szexis kisugárzást adott! Nem kis büszkeséggel mondhatom, hogy olyan a hátsóm, amely után mindenki megfordul, függetlenül attól, hogy melyik nemhez tartozik, s rendszerint elfolyt magában egy sóhajt: "Micsoda segg!" Nemegyszer történt kellemetlenségem e formás popó miatt. Például egy külföldi utazás során két fiatalember szexpartira invitált, s dicsérte a fenekem - s mindezt az idegenvezető csajszi tolmácsolását igénybe véve hozták a tudtomra! Azt hittem, a föld alá süllyedek! Az autóbuszra vagy a villamosra való felszálláskor ugyancsak sokszor megtörtént már, hogy a tömegben megtapizták a fenekem, vagy a jármüvekben összepréselődve farkukat a fenekemhez nyomták. A legnagyobb gondot viszont az okozza, hogy amikor férfivel vagyok, a formás kis dombormüvemre gyorsan begerjednek és elsülnek a pasik, én meg kielégítetlen maradok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 sexxxyy 2009. 07. 14. kedd 11:59
Kicsit...XD
#2 gyuri 2006. 10. 26. csütörtök 06:55
Nem értem , mit kell szégyelni ezt egy nő elött . A csajok élvezik , ha látják a pasijukat , amint egy másik faszt szop.A bisex teljesen normális én is imádom a faszt szopni és a geci ízét is.
#1 Törté-Net 2006. 10. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?