A+ A-

Nyaralás 2. rész

Este szintén kimentem a teraszra. Gondoltam megint jönni fog, és..., bár az is igaz, hogy sajgott minden lukam, de ezen az estén nem nyílt a rács. Addig várakoztam, amíg elaludtam, és most valóban egy nagyot aludtam a teraszon. Reggel frissen ébredtem, én voltam az első, vidám voltam, nagyon jó kedvű.
A parton megint csatlakozott hozzánk a horvát társaság. Ő nem volt ott. Csalódva néztem körül, és kerestem a tekintettemmel A lány észrevette, és elmosolyodott. A Tibit vitték sörözni, a lány is ment, de én nem mentem velük. Csalódott voltam, szerettem volna legalább látni.
Estére a Tibi kicsit becsípett, (lehet, hogy ezt akarták?) nagyon sokat beszélt, és nem figyelt rám. Anyu fölment a gyerekekkel, mi még lent maradtunk. Két fiú, és a lány elmentek sörért a Tibivel. Odajött hozzám az a fiú, aki beszélt magyarul, és szó nélkül belecsókolt a melleim közé. Nagyon meglepődve néztem rá.
Mosolygott, és érdekes magyarsággal azt mondta, hogy az Iván mesélte mennyire jó vagyok.(szóval Ivánnak hívják) Huhh! Gondoltam. Tehát ki vagyok beszélve! Mit mondott? Kérdeztem. Mosolygott, és mindent elárult, ahogy majd szétrepedt a nadrágja. Közelebb hajolt, a szemembe nézett, kezével pedig megfogta a mellemet. Jólesett. Hagytam. Ez fölbátorította, lehúzta a melltartómat, és az ágaskodó bimbómat bevette a szájába. Kicsit eltoltam. Sokan vannak itt, mondtam. Láttam, hogy remeg az izgalomtól, legszívesebben rögtön megbaszna. Hol van az Iván? Kérdeztem. El kellett mennie -mondta -, de két nap után jön. Látta a csalódásomat, erre azt mondta, hogy de én itt vagyok
Közbe a többiek is visszajöttek, és mindenki észrevette, - kivéve a Tibit - hogy itt izzik valami a levegőben. A lány rám nézett, és tudtam, hogy mindent tud.
Kicsit félre hívott, és szintén furcsa magyarsággal azt mondta, hogy a Feri szeretne engem. Ki az a Feri? Kérdőn néztem Rá. Ő, mutatott arra a fiúra aki beszélt magyarul, Ő az unokatestvérem. Igen! Nagyon szeretne. Látta, hogy nem akarok mondani semmit, elindult vissza, hátrafordulva annyit mondott, legyél kint este. Őszintén izgalommal töltött el a dolog, de nem mutattam ki. Visszamentem, és próbáltam nyugodtan viselkedni, pedig megint bizseregni kezdett bennem a kis ördög.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 10. 19. csütörtök 05:55
Egy kicsit gyengére sikerült.
#5 papi 2013. 09. 7. szombat 10:45
Nekem tetszik
#4 fekszipapa 2008. 08. 21. csütörtök 20:44
közepes
#3 rebyc 2006. 10. 28. szombat 06:28
egyszerű, de jó!
#2 Sasha 2006. 10. 24. kedd 13:12
Fergeteges stílus, nagyon jó történet!!!!Írj még!
#1 Törté-Net 2006. 10. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?