A+ A-

Penny

Penny a helyén ült az osztályban, és kifelé bámult az ablakon.
Nézte a tavaszt, hogyan zöldellnek a fák, hogyan kergetoznek a madarak. Annak ellenére, hogy utálta az iskolát a tanulmányi eredményei nem voltak rosszak. Penny mindig is lázadozó természetu volt, tanárai ezt nem is vették jó néven.
Sokszor zárták be ot iskola után valamelyik terembe büntetésbol a viselkedése illetve öltözéke miatt. Penny elvbol utálta az egyenruhát amire o és osztálytársai is rá voltak kötelezve.
A leírásban így szerepelt : "...Lányok : sötét nadrág vagy szoknya de a szoknya nem érhet térd fölé..."
Penny elmélkedésének a tavaszról az iskolacsengo vetett véget. Gyorsan összekapkodta könyveit, füzeteit begyurte oket a táskájába és sietosen az ajtó felé vette az irányt. De a tanár Mr. Corey megállította ot, hogy beszélni akar vele. - Mit akar már megint ez a bunkó. - gondolta Penny de engedelmesen megvárta míg mindenki elmegy, becsukta az utolsó gyerek után az ajtót és megállt a tanári asztal mellett. Mr. Corey végignézett hatalmas barna szemeivel a lány ruházatán és így szólt a lányhoz.
" Mi a iskola szabályos viselete a lányok számára ?"
" Tudom a szoknya nem érhet a térd fölé" válaszolta flegmán Penny.
" És ez szerinted ami rajtad van ez szabályos ?" kérdezett vissza Mr. Corey.
Penny elgondolkozott, hogy hazudja - e azt, hogy kimosták és összement vagy, hogy ez a tavalyi szoknyája és azóta ennyit not, de inkább úgy gondolta nem ront a helyzetén és nem mond semmit.
"Jól van Penny gyerünk megmutatjuk a viseletes Mr. Schroeder - nek.
Megkérdezzük o mi gondol róla." Penny lesütött szemmel követni kezdte tanárát az igazgatói iroda felé, és azon gondolkodott, hogy ebbol a helyzetbol most hogyan vágja ki magát. Penny leült az iroda elott egy székre, és várta, hogy beszólítsák. Végignézett a folyosón de már kihalt volt mindenki hazament már. Nemsokára kijött az irodából Mr. Corey és szólt neki, hogy jöjjön be. Mr. Schroeder az igazgató egy hatalmas fotelben ült, és ránézett Pennyre amint a lány megállt elotte. "Ülj le " szólt neki az igazgató és megvárta míg a lány elhelyezkedik a vele szemközt felállított széken. Megpróbált jó kislánynak látszani és egyenes háttal ült kezét térdeire rakta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 gehevnyeknyác 2003. 01. 8. szerda 18:17
naggyon komoly!Sima 10-es
#3 newbie #111 2002. 05. 9. csütörtök 17:57
No nee, emberi méltósággal való visszaélés, gusztustalanabb, mint bármi más.
#2 aurora 2002. 02. 1. péntek 20:33
kellemes történet volt.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?