A+ A-

A házibuli

Sokáig gondolkodtam azon, hogy megírjam-e ezt a történetet. Végül úgy döntöttem, hogy igen. Miről is van szó? Eddig mindössze egy szexuális kapcsolatom volt a barátnőmmel. 19 éves vagyok, s eddig teljesen átlagos pasinak tartottam magam. De most nem olyan történet következik, mint amilyeneket emberek millió naponta átélnek.
Nem régen történt az eset. Szombat este volt, egy házibuli a városon kívül, egy nagy családi házban. Úgy döntöttem, hogy én is elmegyek a buliba, hisz majdnem ott volt minden ismerősöm. A barátnőm éppen elutazott, szalmaözvegy voltam, s titkon még abban is reménykedtem, hogy talán felhajtok valami csajszit is. Mit mondjak? A buli az elején olyan volt, mint minden átlagos buli.
Dübörgő zene, egy csomó ember, hülyéskedések, ugratások, s ital minden mennyiségben. Forró nyári éjszaka volt, s a hangulat is egyre forróbb kezdett lenni. A házban több szoba is volt, amelyek lassan kezdtek alkalmi gazdákra találni.
Nekem azonban valahogy egyetlenegy lány sem tetszett meg. Volt itt néhány új nő is, akiket korábbról még nem ismertem, de valahogy nem igazán jöttek be nekem. Lehet, hogy rossz napom volt? S amikor éppen arra gondoltam, hogy hazamegyek, akkor jött a váratlan fordulat.
Az előszobában volt a legtöbb ember, ahol a zene szólt. Egy ismert szám ment éppen, s mindenki talpon volt, mindenki bulizott. Egy ismeretlen sráccal kapaszkodtunk éppen össze, s koccintottunk is a félig már üres poharainkkal. Én vodkát ittam, ő whiskyt. Magas, kigyúrt, fekete pasi volt, zöld szemekkel. Úgy 17-18 évesnek saccoltam, s korábban sohasem láttam.
Buliztunk ott egymás mellett, s ez így ment egy darabig. Egyszercsak azonban valami furcsa villanásokat fedeztem fel a szemében. Azok a zöld szemek mintha hívtak volna valahová. Hirtelen borzongás futott át rajtam. A szemezgetés néhány másodpercig tartott csak, s a körülöttünk lévők semmit sem vettek észre belőle. Mellettünk továbbra is tombolt mindenki, szinte már önkívületben. De én csak őt láttam. Közben viszont valami tiltakozott is bennem ez ellen. El akartam menni, s tettem is pár lépést, de a vágy felül kerekedett, s legyőzte a másik énemet. Maradtam, szinte megbabonázva. A fejemben kavarogtak a gondolatok. Arra gondoltam, hogy barátnőm van, s én egy teljesen normális srác vagyok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2015. 06. 21. vasárnap 04:15
Gyenge írás.
#5 genius33 2013. 04. 16. kedd 15:55
Egész jó smile
#4 ttL10LsG7YA1 2011. 11. 22. kedd 03:13
jo jo de mitortent veled kedves tortenet meselo ???? ez erdekelne meg engem nyes
#3 egy olvasó 2007. 04. 11. szerda 18:42
nekem tetszett, csak rövid
#2 én 2007. 02. 26. hétfő 21:14
tetszett
#1 Törté-Net 2006. 10. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?