A+ A-

Adrienn története 3-4. rész

Egyik hétvégén náluk voltam. Szülei nem voltak otthon, úgyhogy a nappaliban tévéztünk és ettünk. Kaja után Zoli felvetette, hogy nézzünk pornót. Tudtam, hogy nagy gyűjteménnyel rendelkezik, de még soha nem néztünk együtt. Nem volt ellenemre a dolog, hiszen rendkívüli módon élveztem a szexet. Zoli lehozott egy lemezt és berakta a lejátszóba. Kényelmesen elhelyezkedtünk a kanapén. Valami amerikai film volt. Egyetemista csajoknak pénzt ajánlottak, hogy szex közben filmezhessék őket. Persze gondolom, nem valódi amatőrök voltak, de ez nem rontott semmit a filmen. Az első csaj egy latinos külsejű fiatal lány volt. Külsőre hasonlított rám. Kerek feszes mell, vékony test. Egy néger faszihoz vitték.
Az alaposan kinyalta, ami megmozdított bennem valamit. Kezem Zoli combján járt fel - alá. És egyre inkább fel. Majd mikor a pasi levetkőzött, elállt a lélegzetem. Akkora farka volt, hogy el sem akartam hinni. Zoli kaján vigyorral érdeklődött róla, hogy mit szólok a látottakhoz. Mondtam neki, hogy elképesztő. De tetszik. Zoli egészen természetes módon vette elő a farkát és kért meg, hogy lassan verjem neki. Izgató helyzet volt. Aztán akkor akadt el legközelebb a lélegzetem, mikor a hatalmas szerszámot a lány fenekébe tolta a férfi. Csodálkoztam, hogy bírja ki. Zoli pedig látva csodálkozásomat, megkérdezte, hogy baj - e, hogy ezt nézzük. Mondtam, hogy nem baj, de ez elképesztő. Aztán előállt a nagy bejelentésével, hogy szeretné kipróbálni velem. Nem tudtam, mit mondjak. A lány bár eleinte szenvedett, mostanra úgy tett, mint aki nagyon is élvezi. Hogy így volt - e, nem tudtam, de izgatott, a dolog. Viszont az járt a fejemben, hogy ez azért nem lehet kellemes érzés. Zoli megérezte, hogy min töprengek, és mondta, hogy óvatos lesz, és ha nem megy nem erőlteti. Addig győzködött, míg beadtam a derekam. Illetve nem is annyira a derekam. Arra azonban nem voltam felkészülve, hogy Zoli azonnal a tettek mezejére lép.
Felállt és kilépett a nadrágjából. Előre meredő hímtaggal tűnt el a szemem elől. Nem sokkal később újra megjelent. Farka még mindig keményen állt. Kezében egy testápolós flakon volt. Vetkőztetni kezdett, közben végig csókolgatta, simogatta a testem. Négykézlábra állított a kanapén. Mögém térdelt a földre és nyalni kezdett. Nyelvével a csiklómtól a gátamig nyalt. Majd visszafelé indult és hüvelyembe tolta a nyelvét. Teljesen benedvesedtem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 08. 20. vasárnap 08:54
Elég jó ahhoz, hogy ne bánjam azt, hogy hosszú.
#4 A57L 2013. 09. 18. szerda 08:17
Tetszett.
#3 genius33 2013. 03. 7. csütörtök 12:10
Fincsiiii nyes
#2 Pavlov 2006. 11. 17. péntek 17:25
Elég jóféle, csak nincs eléggé részletezve, meg nagyon hosszú.
#1 Törté-Net 2006. 10. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?