A+ A-

A programozó 1. rész

Ez a történet kb 1,5 évvel ezelott történt. Programozóként dolgoztam egy budapesti informatikai cégnél. Nem volt nagy a cég, volt egy ügyvezeto igazgató, o 25 éves körüli lehetett, magas, barna szemu, fekete hajú, elegáns megjelenésu férfi volt. Igaz, nekem nem nagyon tetszett, különben is a lányokat szerette, de néha akaratlanul is elfantáziálgattam róla munka közben! És nem helyett!! :)
Köszönettel tartozom neki, amiért felvett a céghez, bár nem volt diplomám (csak egy felsofokú programozói bizonyítványom), de ot ez hál istennek nem érdekelte.
Aztán voltam én, mint programozó, 20 éves, volt még két idosebb, 30 év körüli NO(!), mint programozó, és két fiatal férfi, ok voltak a programtervezok. Az egyik 26 éves volt, magas, világosbarna hajú, jólöltözött, o általában csak a 2 novel foglalkozott, én a másik programtervezo "alá" voltam beosztva. O, Sanyi, 24 éves volt, fekete hajú, kék szemu srác. Jól elvoltam a munkámmal, napközben nem zavart senki, reggel megtudtam, hogy mi lesz a meló, vagy az elozo napi melót folytattam vagy konzultáltam a programtervezommel, ha valamit nem értettem. Néha direkt nem értettem valamit, csak azért, hogy beszélhessek vele. :)
Aztán késobb róla is megtudtam, hogy a noket kedveli, akkor már nem nyomultam annyira, viszont néha sajnáltam, mert általában nekem mesélte el a csaj-ügyeit meg a szakításuk legapróbb részleteit. Aztán mindig kérdezte, hogy én mit tennék az o helyébe, aztán mindig kitaláltam valami hihetot. Nemhogy nem
érdekeltek a nok, egyszeruen nem léteztek számomra, persze azért kedves voltam velük mindig, nehogy valami számítógépagyú bunkónak tartsanak. És elég jóképu is voltam ahhoz, hogy rendesen vonzzam oket sajnos. Persze csak a legrondábbakat vonzottam, de azért elofordult egy-két kivétel is. Fiú-ügyem se sok volt, mindössze egy. Igazából nem szerettem azt a srácot, Petit, akivel "jártam" csak simán tetszett és jó volt vele lenni, meg aztán barátnoje is volt és a fiúk is érdekelték. Sima haverok voltunk, de néha azért kicsit több volt köztünk, mint haverság. 19 éves volt, egyetemista, szoke hajú, kék szemu, magas, vékony, és irtó rendes.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.59 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 genius33 2013. 03. 23. szombat 09:46
Egész jó smile
#1 Törté-Net 2006. 10. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?