A+ A-

Ábrándok

Az egyik nap épp pornófilmet néztem otthon, 1 csaj 2 pasival volt együtt, mikor megint eszembe jutottak gondolatok. Régebbi időkről, hogy nem sok hiányzott hasonló felálláshoz. Egyszer az Attilával, és a Szabolccsal is összejöhetett volna.
A Szabolccsal történhetett volna: egy meleg nyári nap volt. Lenn voltunk az Orfűi tónál. Már délelőtt lementünk, egy nádasban eldugott stégre telepedtünk le. Kriszti mindjárt elment egyet fürdeni, én még a stégen maradtam. Úszott egy kicsit majd kijött, és lefeküdt napozni. Körbenézett, hogy mennyire lehet idelátni, majd miután megbizonyosodott, hogy annyira nem, mondta, hogy ő most meztelenül akar napozni. Mondtam, hogy engem nem zavar, sőt nagyon tetszene. Kérte hogy kenjem be a hátát. Persze hogy megcsinálom. Sokat elidőztem a fenekénél, néha kicsit beljebb is.
- Most teljesen el akarsz áztatni?
- Miért ne?
- De akkor meg kell hogy dugjál, azt tudod!
- Reméltem is!
- Te maradsz nadrágban, vagy megmutatod végre a farkad?
- Már vetkőzöm is!
Most már én meztelen voltam. Kriszti végigsimította a farkamat, majd visszafeküdt. Bemásztam a vízbe, én is úsztam egy kicsit, majd visszamásztam Kriszti mellé. Kicsit én is bekentem magam, aztán lefeküdtem mellé. Én a hátamra feküdtem, hogy a farkam is le tudjon barnulni. Nemsokára Kriszti is megfordult a hátára. Nagyon jó teste van. Szép mellei, nem nagyok, de tenyérbe illő, a pinája pedig: a világ leghúsosabb, legformásabb, és leglucskosabb pinája. Imádom! Most még szépen le is vágta a szőrét körülötte, csak felette hagyott egy kis pamacsot. Végigsimítottam a testét, a melleinél kicsit jobban elidőzve, majd a hasán keresztül a pinájáig.
- Nagyon formás, izgató pinád van. Szívesen belenyalnék! - mondtam.
- Bele nem lehet csak nyalni. Vagy kinyalsz rendesen vagy semmi! - válaszolta.
Nekem sem kellett kétszer mondani. Közelebb hajoltam, és elkezdtem először csak puszilgatni, majd mikor széjjelebb rakta a lábait, akkor elkezdtem a nyelvemmel izgatni. A csiklóját nyalogattam, szopogattam. Elég hamar elkezdett lihegni. Aztán teljesen kitárulkozott, így most már rendesen nyalhattam a csiklóját. Jó ideig nyalta, eközben többször is elélvezett. Aztán csak lefeküdtem mellé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.44 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2006. 10. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?