A+ A-

Quiz - show, és valami más

Sosem gondoltam volna, hogy a Legyen Ön is milliomos forgatásán fogok eloször fiúval szexelni. Ádámmal és Robival körülbelül kettokor találkoztunk a zajos Keleti Pályaudvarnál, és onnan utaztunk a 173-assal egészen a Pólus Centerig. Ott van ugyanis a Fortuna Stúdió, ahol a musort rögzítik, illetve rögzítették. Nagy üvegajtók vezetnek be a sárga és zöld neoncsövekkel feldíszített várakozóhelyiségbe. Középen körben bárpult, mindenféle inni- és ennivalóval. Két jól hízott, szürke ajtó vezet a stúdióba. Felettük a mindenhonnan közismert lámpa: Csend Adás!
Ádám és Robi már elég türelmetlen volt, én viszont nem eloször jártam felvételen, és tudtam, hogy nem kevés idobe telik, mire a közönség helyet foglalhat. Amíg a forgatás el nem kezdodik, van idom bemutatni két új barátomat. Robi magas, göndör-szoke hajú, picit nagy orrú (mondjuk inkább karakteresnek), de mindenképpen igazán jóképu. Ádám még nálam is alacsonyabb, pedig 3-4 évvel idosebb. Rövid, fekete haja van, kissé szeplos, és az arcformája igazán szépen szabott.
Mindketten laza, kopott farmert és valamilyen pólót viseltek. Robi éppen csak bekapott valamit a büfében, mikor hallani lehetett bentrol: Jöhet a közönség. Két bejárata van a nagy stúdióteremnek, és szépen mindkettonél jókora tolakodás kerekedett. Hárman elég szépen bejutottunk, mivel végig közel vártunk az ajtóhoz.
Az embert egyszerre éri varázslat és csalódás. Fekete falú, összetéveszthetetlen stúdiószagú terembe vezetnek a nagy ajtók, ahol furcsa félhomályt kölcsönöz a levegoben surun szálló füst. A zavaros ájer mögött aztán feltunik egy fehér, összezsugorodott, kissé megkopott díszlet. A nézok elso reakciói szinte ugyanarról szólnak. Hiányolják a csillogást, a monumentalitást. Van, aki el sem hiszi, hogy
jó helyen jár. A díszlet inkább szürke karton, minthogy óriási acélszerkezet. Rövidesen megjelent a kissé kövérkés Kálmán, a ?warmup man?, akinek egyetlen feladata, hogy a közönséget szórakoztassa a leállások alatt. Ismertette a játékszabályokat, miszerint nem szabad rágózni, mobiltelefonozni, hangosan beszélni. Azt hiszem azonban, csak unalmas lennék, ha részletesen elmesélném a lényegtelenebb részleteket, úgyhogy onnan mesélem tovább, amikor bejött Vágó István.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.63 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2006. 10. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?