A+ A-

Szerepjáték

Szóval előre megbeszéltük, hogy én most egy öltönyös, elfoglalt üzletembert fogok alakítani, ő pedig amolyan szobalány lesz. Az öltözéke a hagyományos fekete rövid ruhácska, kis fejkötő, meg elöl egy olyan fehér kötényke. A történet ott kezdődik, hogy hazaérek, ő pedig pont akkor lép a folyosóra.
- Jó napot uram!
- Neked talán jó volt!
- Elnézés...
Nem tudja befejezni, mert balkézzel megragadom az arcát, a szája két végén enyhén összeszorítom és smárolunk. Kezdetben még egy kicsit megpróbál ellenállni, de végül beletörődik. Elég heves és az ajkak, a száj minden egyes kis szegletét birtokolni akaró csókcsata zajlik közöttünk, a nyelveink egyre gyorsabban és erőszakosabban próbálnak mélyebbre jutni. Közben jobb kézzel végig simítok a combja hátulján, egészen a fenekéig, majd a combja elején, végük pedig következnek a combbelsői. Térdtől egészen a lábhajlatig, az ágyékát még véletlenül se érintve, mert tudom, hogy imádja és attól jön igazán izgalomba. Finom, selymes combja van, telt, húsos, pont tökéletes, olyan, amelyik vonzza a simogatást, az érintést. Ennél már csak kerek fenek izgalmasabb! Nem is lehet neki sokáig ellenállni, így hát rá is markolok, gyúrom, tapizom erősen. Jobb kezem középső ujját a két fenék halma közt mozgatom le és föl. Eközben egyre követelőzőbb lesz a szája, amit nem engedhetek, mégis csak én vagyok az úr!
- Vetkőztess le!
Enyhe csalódottság az arcán, hogy abba kellett hagynunk a smacit, de azért elkezdi. Először a zakómat veszi le, majd a nyakkendőmet kezdi kikötni. Éppen végez vele.
- A cipőmet vedd le!
Húzni akar! Mert nem guggol le, hanem csak lehajol, így a rövid szoknyából igencsak kikandikál a kerek feneke, puncija, lévén, hogy nincs rajta bugyi, és hogy még jobban izgasson egy kicsit ki is tolja, enyhén puccsit. Ezt azért már csak nem hagyhatom!
- Fogd meg a bokád!
Szó nélkül megteszi, én meg elkezdem simogatni a fenekét, punciját. Egyet - kettőt rá is paskolok kerek segghalmára. Kicsit benyálazom az ujjaimat és folytatom puncija és feneke simogatását. Tudom, hogy imádja, egyre jobban lázba jön, gyorsul a lélegzete és a pulzusa. Mögé guggolok, kicsit széthúzom a fenekét, és mintha csak szagolgatni akarnám az orrom jó közel dugom, hogy érezze a kiáramló lélegzetem, hogy minél jobban izgalomba jöjjön és már alig várja, hogy benyaljak neki. Azért se teszem még meg.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.75 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 12. 31. szerda 07:35
Közepes.
#3 genius33 2012. 10. 11. csütörtök 06:59
Szerintem nem olyan vészes.
#2 Drew 2006. 10. 2. hétfő 16:18
hát ööö sztem a 7es szavazat túl alacsony min 9es..
#1 Törté-Net 2006. 09. 30. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?