A+ A-

Az első

Középiskolás voltam még, mikor megtörtént az elso. Számomra maga volt a menny, mikor álmaim fiújával lehettem együtt. Olyan érzést éltem át akkor, mint amilyet még azóta is csak ritkán.
Úgy kezdodött, hogy abban az évben két új fiú jött az osztályunkba. Mindketten külföldön voltak elotte egy évet, így idosebbek voltak nagyjából mindnyájunknál. Nekem az egyik, Zsolt irtóra megtetszett. Róla álmodtam, róla fantáziáltam mindig, masztizáskor is o került a fejembe. Életem talán legboldogabb napja volt, mikor kiderült, hogy o valójában a fiúkat szereti. Úgy éreztem akkor, hogy új szakasz kezdodik, s lehetoségem nyílik mindarra, amit eddig nem tehettem meg. Végre átélhetem a szexet egy másik fiúval!
Most már csak a tudomására kellett hoznom valahogy, hogy nagyon tetszik nekem, és szeretnék vele össze-összejönni...
Nálunk a tornaórák nem koedukáltan folytak, külön fiúk, külön lányok. Az öltözo pedig nekem már korábban is a vizuális gyönyörök tárháza volt, ugyanis a fiúk teljesen meztelenre szoktak vetkozni, egy-egy húzósabb foci vagy kosármeccs után pedig természetesen le is zuhanyoztak, ami nekem megint gyönyörök tengerét okozta. Attól féltem, nehogy valaki észrevegye rajtam, hogy én oket nézem, mert akkor végem...
Szóval, mikor öltöztek a fiúk - volt jó néhány igen jóképu, jó testu köztük --, s meztelenre vetkoztek, s láttam lógó farkukat, szolid izmos, gyönyöru testüket, nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne legyen erekcióm. Ilyenkor mindig jól elraktároztam magamban ezeknek a farkaknak a képét, s arról fantáziáltam, hogy egyedül öltözik a fiú, én bejövök, odalépek hozzá, egyszeruen a számba veszem, s eljuttatom a csúcsig. Aztán egyszer valóra vált ez az álmom.
Mindenki átöltözött már, bementünk a tornaterembe. A meccs közepe felé Zsoltot lecserélték, én is a padon ültem. Ekkor o kiment, inni vagy nem tudom, én gondoltam egyet és utána mentem. Ráztam a pólómat, mintha melegem lenne, hogy én is inni szeretnék, de közel sem errol volt szó...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2015. 07. 5. vasárnap 04:18
Közepes írás.
#2 AlexHun 2014. 08. 11. hétfő 16:14
nem rossz....
#1 Törté-Net 2006. 09. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?