A+ A-

Paráználkodás az apóssal

Nászútra az Adriára mentünk, Dubrovnikba. Apósom vitt bennünket a Mercedesszel. Anyósom is jönni akart, de apósom lebeszélte. Feltűnt, hogy csak ő akar velünk jönni, de nem fogtam gyanút, miért.
Kora este léptük át a határt Hercegszántónál. Úgy terveztük, hogy éjszaka megyünk, elkerülve a nappali forgalmat és hőséget. Reggelre már szerettük volna a tengert látni. Átvágtunk a Vajdaságon, majd átkeltünk a Száván is. Teljesen besötétedett. Tündével csókolózni kezdtünk a hátsó ülésen. Később kigomboltam a blúzát és a mellét szoptam. Apósom nem sokat látott belőlünk a tükörben, de tisztában volt vele, hogy mit csinálunk. Szemmel láthatóan izgatta a dolog... Fészkelődni kezdett a vezetőülésen. Láttam, hogy az ölébe nyúl; az izgalomtól megmerevedett hímvesszőjét vehette ki a nadrágjából. Izgalma minket is feldobott. Tündével hanyatt dőltünk az ülésen. Kezem a hasáig felhúzott szoknya alatt, a széttárt meztelen combjai között vájkált, a nedves bugyiban. Simogattam szőrös szeméremdombját, tapogattam pici csiklóját, középső ujjam ki - be járt a nyálkától olvadozó hüvelyben. Tünde a nyitott sliccemen kimeredő hímvesszőmet simogatta, mutatóujját makkomon, a húgycsőnyílásból folyó nedvemmel kenegette. Mindketten közel jártunk a kéjérzéshez.
Apósom egyre izgatottabban forgolódott a helyén, jelezve, hogy neki sincsenek kötélből az idegei. Már csak egy kézzel vezetett, a másik keze az ölében volt. Éppúgy be lehetett gerjedve mint mi. Azon gondolkoztam, vajon mekkora hímtagja lehet?
A fényszórók egy Krusovo nevű helység névtábláját világították meg. Boszniában jártunk. Apósom kibogozta és levette a nyakkendőjét. Láttam, hogy már nem bírja tovább. A települést elhagyva lassítani kezdett és megállt az útszéli panzió előtt.
- Gyerekek! - szólt hátra izgatottan. - Mi lenne, ha bemennénk ide? Elfáradtam, pihenni kéne egy kicsit. Nem akarom, hogy történjen velünk valami az úton, csak azért, mert fáradt vagyok. Mi a véleményetek?
Tündével boldogan néztünk össze: soha jobbkor! Fel voltunk izgulva, egy kiadós közösülés már éppen ránk fért volna. Beleegyeztünk a dologba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.77 pont (116 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2017. 03. 19. vasárnap 05:09
Ez egy jó írás.
#6 x124 2012. 02. 15. szerda 11:07
Folytatást!
#5 tinna 2009. 08. 29. szombat 19:02
nagyon felizgultam, pedig nem is szeretem a homo sztorikat... Nedves a puncim
#4 imy36 2008. 11. 18. kedd 09:22
Nagyon szuper a történet!!FOLYTATÁS???????
#3 sihupapa 2008. 10. 2. csütörtök 22:59
az a baj hogy egy jól induló történetnek elmarad a folytatása.
#2 Gus 2002. 09. 18. szerda 13:59
Nagyon király!:)Még most is lihegek:)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?