A+ A-

Kedvenc filmem

Az egyik kedvenc időtöltésem a pornófilm nézés. Nagyon sokan megszólnak érte, de én imádom nézni, ahogy a sztárok szeretkeznek, ahogy kényeztetik egymást. A múltkor láttam egy filmet, ami nagyon megfogott.
Már nem emlékszem a főszereplőkre, de nem is ez a lényeg. Az egész egy úgy kezdődött, hogy volt két srác, meg egy halom csinos csaj. A fiúk válogatni kezdtek a lányok között. Leöltöztették őket, nézték meztelenül, ruhában és minden hogyan. Végül kiválasztottak két szép lányt. Velük készítettek pornófilmet. Az egész a lányok kényeztetésével kezdődött. Lefektették a lányokat egy-egy fotelba és nyalogatni kezdték őket. Engem a szőke lány fogott meg igazán, őt figyeltem. A srác szétnyitotta a lábát, kis szőrzete alól előbukott gyönyörű, rózsaszín puncija. A kamera teljesen közelről mutatta. A fiú kinyújtotta a nyelvét és nyalogatni kezdte A rózsaszín kis testrészt. Az izgatás hatására a szeméremajkai kicsit megdagadtak, ettől még szebbé vált. A fiú két ujjával széthúzta a nagyajkakat és a nyelvét a lány csiklójához téve izgatni kezdte. Gyors nyelvmozgással izgatta azt az édes kis csiklót, majd áttért a hüvelyéhez és azt nyalogatta. Néha teljesen beledugta a nyelvét. Aztán a az ujját kezdte a hüvelybe rakni. Először csak az egyiket, aztán a másikat, majd a harmadikat is. Ezt mozgatva kényeztette a kishölgyet, aki hangos nyögdécseléssel adta a férfi tudtára, mennyire élvezi a kis játékot. Hogy tovább fokozza a lány élvezetét, a fenekét is nyalogatni kezdte. A jobb kezét a hüvelyében hagyta, folyamatosan mozgatva azt, közben a nyelvével egyre lejjebb kalandozott. Végig nyalogatta a formás kis félgömböket, majd a feneke lyukát kezdte nyalni. Először csak körbe, körbe, majd, hogy a záróizmait kicsit ellazítsa a nyelvét is beledugta. Addig mozgatta, míg az a lyuk is teljesen nedves nem lett. Ekkor a másik kezét is bevetette. A mutató ujját finoman csúsztatta bele a szűk járatba. Mikor már az egész ujja benne volt. Azzal a ritmussal, amivel a jobb keze járt a hüvelyében, úgy kezdte a mutatóujját mozgatni a fenekében. A lány egyre jobban nyögött és sóhajtozott, arckifejezésén is látszott, közel már a vége. Aztán hirtelen vonaglani kezdett, majd hirtelen megfeszítette magát és elélvezett. Ekkor a kamera áttért a másik párosra, ahol a hölgy hasonló kényeztetések hatására éppen élvezni kezdett. Csodálatos látvány volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.15 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sztbali 2016. 12. 31. szombat 14:33
Inkább maszti kategória, mint gruppen.
#6 papi 2014. 03. 13. csütörtök 05:24
Gyengécske
#5 A57L 2013. 12. 6. péntek 06:12
Nem rossz.
#4 Gyula 2006. 10. 3. kedd 21:43
Nem a sztorival van baj, hanem a filmmel, mely olyan csapnivalóan sematikus mind a mai pornó nagy része , tisztelet a kivételnek (szerencsére van).
Több olyan angol és német oldal van ahol a masztizók leírják technikáikat, élményeiket és a közben látottakat is, egyáltalán nem rosszak, és élvezhetők.

Én már unom az örök mélytorok élvezeteket, régebben voltak filmek ahol popsira puncira stb. élveztek , nem volt ilyen ostobán egyhangú a ponófilm ipar (hiába a globalizáció az uniformizálódást segíti.)
Még szerencse hogy az író észrevette hogy a cicikre is milyen jót lehet élvezni, de nézni is jó......
#3 rebyc 2006. 09. 23. szombat 07:04
ki nem szarja le, hogy mire vered a farkad? bocs a vulgaritásért...
#2 fireprof 2006. 09. 22. péntek 10:33
Ilyenekkel kár foglalni a helyet!
#1 Törté-Net 2006. 09. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?