A+ A-

Az élet körhintája 2. rész

Éjjel feküdtünk az ágyon. Azt hittem, Évi elszendergett. Háttal feküdt felém. Megfordultam és közben a székem hozzáért seggéhez. Nem aludt. Hátranyúlt, megragadta azt ami megérintette. "Áll a faszod!" mondta. "Mire gondolsz?"
"Arra hogy mással basztál. Ezt tudom, érzem, hogy nem annyi volt az egész, hogy a Szöllősi megbaszott! Te is akartad. Biztos mozgattad a segged."
"Hát érts meg végre, nem tehettem róla. Felizgatott. Bedugta a farkát a számba. Nem akartam bevenni, de hetek óta nem nyúltál hozzám. Ki voltam éhezve. Értsd meg, kellett a fasz!"
Nem tudtam mit mondani.
Évi tovább beszélt: "Tíz éve vagyok hűséges feleséged. De az utóbbi időben nem vagyok kielégítve. Ha lefekszem, nem tudok másra gondolni, mint hogy milyen jó lenne most egy nagy, kemény fasz. És ott volt egy nagy, kemény fasz. Az orrom előtt, meg a számban. Egy új fasz! Egy idegen fasz! El tudod képzelni, hogy milyen érzés az? Különösen, ha az ember ki van éhezve? Te nem izgulnál fel egy új pinán? Ha valaki az orrod alá dugná?"
Különös: Ha hétköznapi témákról beszélünk, rendszerint nem használunk "trágár" kifejezéseket. Ja, igen, ha valami cinikusat vagy gúnyosat akarunk mondani. Például, ha meglátjuk a máodik szomszédunkat, egy nem éppen fiatal asszonyt, akiről tudjuk, hogy pénzért szívesen lefekszik, a lakásából kilépni, kifestve, kiöltözve, akkor előfordul hogy mejegyezzük; "A Manyi viszi megint a picsáját vásárra". De különben használjuk - ha a szó olyan témára kerül - a "vagina, hímvessző, közösülés, önkielégítés, stb." kifejezéseket. De ha szekszuális területre kerülünk négyszemközt, akkor csak "pina, fasz, meg baszás" a szótárunk. Ösztönszerűen. Minden szituáció a megfelelő kifejezéseket igényli, nem lehet elvárni, hogy idulatoktól, hangulattól vagy érzésektől függetlenül mindig egy "alapszókincset" használjunk.
Az én családom eléggé szókimondó volt, de Évi eleinte nem szerette az erősebb kifejezéseket. Csak miután észrevette, hogy azok mind rám, mind őrá erősen erotizáló, szekszuálisan izgató hatást keltenek, amint egy kis gerjedelem keletkezik bennünk, ösztönszerűen kizárólag csak a hangulathoz illő, erotizáló kiejezéseket használjuk. Évi most is azt mondta: "Áll a faszod!" meg "Kellett a fasz". Másvalaki azt mondta volna, hogy "kedvem támadt a szeretkezésre". Szerintem Évi kifejezésmódja őszintébb, becsületesebb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 06. 7. szombat 04:54
Szerintem is.
#3 papi 2013. 05. 9. csütörtök 05:13
Alakul
#2 mackó2009 2012. 11. 4. vasárnap 19:49
a folytatás még jobb
#1 Törté-Net 2006. 09. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?