A+ A-

Családi szerelem 1. rész - Az első orgazmus

Szervusztok! Engem Vikinek hívnak és most 21 éves vagyok. Egy olyan történetet fogok itt most nektek leírni, amiről pár éve még én is úgy gondoltam, hogy ilyen nem történhet meg. Ez az idő még 13 éves korom előtre vonatkozik. Azóta egy kicsit megváltozott az életem és nem olyan irányba amilyenbe az emberek többségének, de ennek örülök mert nekem, nekünk ez így nagyon jó!
Egy normális nagyságú családba születtem. Hárman vagyunk testvérek és én vagyok a legkisebb. 13 éves vagyok és koromhoz képest szép fejlett, nőies alakom van, amit azthiszem a rendszeres kerékpározásnak is köszönhetek, amit versenyszerűen űzök. Világosbarna, vállig érő hajam és csillogó barna szemeim. A melleim és a fenekem is szép, kerekek és feszesek. És ami talán lényeges: már nem férnek el egy felnőtt férfi tenyerében se. Van egy nővérem akit Katának hívnak és 15 éves. Ő is gyönyörű! Állandóan sürögnek körülötte a fiúk, de állandóan csak bolondozik velük, tehát semmi komoly. Élvezi mikor a 36 D-s melltartóba becsomagolt melleit és feszes nőiesen kerek hátsóját látva felnyüszítenek utána a fiúk. És van egy bátyám is aki 16 éves. Őt Andrásnak hívják. Nagyon magas srác és baromira izmos, mert már kis kora óta vízilabdázik. Pokoli jóképű. Szőkésbarna rövid haj, kék szemekkel. Nincs olyan lány szerintem a földön aki nem kezdene el egyből benedvesedni mikor meglátja. Anyukám, Éva 36 éves és három gyerek után még mindig gyönyörű alakja van . Minden női domborulata feszes és izgató. Nem csoda, hiszen fittnes edző másodállásban. Apám 40 éves, amit a külsejéről egyáltalán nem lehet megmondani. Szerintem letagadhatna legalább 10 évet.
Családunkra egyáltalán nem mondható, hogy konzervatív lenne. Nagyon nyíltak vagyunk mindenféle új dolog iránt. Valahogy nem alakult ki olyan amit tabunak neveznénk. Nálunk megszokott az ha meztelenül mászkálunk a lakásban, vagy ha kint az udvaron a medencében lubickolunk, utána meg napozunk. Legalább semelyikünk nem panaszkodhat arra, hogy csíkosan barnul.
11 és fél éves voltam körülbelül, mikor megjött az első menstruációm. Ekkor mindannyian olyan furik voltak velem. Mindenki nagyon kedves akart velem lenni. Anyu, egyik délután behívott a szobájába, hogy beszélgessünk mint nő a nővel. Elmagyarázta, mostantól már én is nőnek számítok és nem egy kislánynak. Aztán mesélt a nő és férfi közötti szexuális dolgokról. A szex különböző fajtáiról.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.09 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 01. 4. szombat 07:14
Megint egy be nem fejezett történet. Így nem sok értelme van oda írni: folyt köv.
#8 papi 2013. 09. 16. hétfő 12:36
Nem rossz.
#7 sihupapa 2008. 07. 18. péntek 21:10
ilyen egy okos anya
#6 Kata 2006. 10. 20. péntek 14:05
Jó kis történet lesz ez, csak el kéne dönteni, hogy ki is írja, Viki, vagy egy kivülálló személy. Magyarul, ha Viki írja, ahogy az elkezdődött, nem Éva akarja elő venni a vibrit, hanem anya... Remélem a folytatásban nem ilyen jellegű zavar!
#5 D 2006. 09. 19. kedd 10:21
egyrészrpl ezt szerintem már olvastam valahol, másrészről, meg a szerző vagy amerikába (angliába) szakadt hazánkfia, vagy ismereteit amerikai (angliai) pornóoldalakról szedi, vagy ez egy fordítás (átültetés) csak nem ismeri be.
A 36D ugyanis nem magyar méret.
gy.k. a melltartóméret úgy épül fel, hogy a szám mutatja a mell alatt mért kerületet, a betü pedig ennek a kerületnek és a mellcsúcson keresztül mért kerületnek a különbségéből származik.
gy.k.2. a szám kb. a melltartó kiterített hossza.

Hazai méretek közül a legkisebb a 65, de D kosár csak 70-es mérettől van.

forrás: http://www.felina.hu/fo.php?menu=5&uid=0
#4 kebelbarát 2006. 09. 17. vasárnap 08:25
Szerintem eddig ez a legjobb
#3 Süni 2006. 09. 16. szombat 19:42
Az első irásod nagyon jó, folytasd, remélem lesz kitartásod.
#2 aJani 2006. 09. 16. szombat 11:45
"Éva eleget tett Viki kérésének ..."
kezdetű bekezdés érdekes! valami nem stimmel ott, de várom a folytatást, még jó is lehet.
#1 Törté-Net 2006. 09. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?