A+ A-

Don Juan

Mikor először megláttam már rögtön az a gondolat futott át az agyamon, hogy letépem róla a ruhát és vad csókokat adok a tökéletes testére. Az MSN beszélgetések után már úgy néztem rá, mint régi ismerősre. Kedvesen rám mosolygott, kék szemével elvarázsolt. Valaki fogjon meg, mert elájulok. Persze csak a melegtől...
Az állomásról a strandra mentünk, ahol Don Juan magától is levetkőzött. Izmos karok, majd szétreped, erek domborodnak a feszes karokon, széles deltaizom, karcsú derék, és a feneke... olyan markolászni való, tökéletesen formás, izmos láb. Kerestem a lehetőségeket, hogy végig pásztázhassam a Dávid-szobor testét.
Flört-party a strandon. "Nem jössz a medencébe?", "Hagyjuk kettesben a barátnődet és a pasiját.", Bekennéd a hátam?". És még sok, ezekhez hasonló mondatok röpködtek. Nem tudtam mit akarok, így általában zavarba jöttem és olyankor nem voltam túl kedves. Viszont igen csak jót tett az egomnak, hogy egy ilyen szuper pasi értem kapar.
Hazamentünk, a lakásába. Ettünk, zenéltünk, mert Don Juan egy mindenhez értő, tökéletes testű, főző, takarító, zenélő, gitáron és zongorán játszó, internetfüggő, Bud Spencer rajongó, filmeket vágó szuper pasi, aki mellesleg tanár bácsi, és minden bizonnyal valamelyik laboratóriumban tenyészthettek ki. Aztán ő szülte meg a nagyszerű ötletet, hogy üvegezzünk. Rafinált pasival állunk szembe. De nem bántam, én is kíváncsi voltam, hogy milyen szaftos kis nő ügyei voltak Mr.Tökélynek. UV lámpa, sötétség, bor. Tudtam, hogy semmi jóra nem számíthatok. Elkezdődött, zavarbaejtő kérdések áradata. Ő tőlem akart kérdezni, én meg tőle.
A bor mámorossá tette a hangulatot, az Uv-lámpa álomszerűvé tette a képet. Velem szemben ült. Nézett. Én is őt, de csak néha akadt össze a pillantásunk. Rengeteg nője volt, csinálta vonaton, autóban, távolsági buszon és egy nagyvárosi háztetőn szeretné még a csillagok alatt. Aztán nem kevés hátsószándék nélkül az egyéjszakás kalandok felé tereltem a témát. Most már máshogy áll hozzá, nincs szüksége ilyen röpke kalandokra, de nem ítéli el azt a lányt, aki belemegy, bármi lehet még belőle, nem ítélkezik ez alapján. Magamba gondoltam, hogy hállelujja, ha elszakadna nálam a húr és nem bírnék neki ellenállni, persze még nem is próbálkozott, akkor nem tartana egy utolsó lotyónak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.33 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 10. 17. kedd 06:37
Egy jó kapcsolat kezdete lehet. (vagy csak fut még két kört...)
#3 vakon53 2016. 04. 2. szombat 18:07
Nagyonjooó!
#2 listike 2014. 09. 23. kedd 07:42
Szép.
#1 Törté-Net 2006. 09. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?