A+ A-

Anita bűnhődése 7. rész - Betti története 2. rész

Betti hallotta, hogy megcsikordul a kulcs a zárban és kinyílik az ajtó. Örült, hogy végre történik valami. Rettenetesen kényelmetlen volt hason feküdni megbilincselve, teljesen elzsibbadt már.
- Most eloldozlak, megkezded a szolgálatot. Talpra!
Lementek a földszintre. Bettinek ekkor már nagyon kellett pisilnie, de gazdája fejében meg sem fordult, hogy rabszolgájának ilyen szükségletei is lehetnek. A lány úgy érezte nem bírja tovább ezért megkockáztatott egy kérést.
- Úrnő, kérem! Nagyon kell pisilnem. Kérem engedélyezze rabszolgájának, hogy könnyítsen magán.
- Nem engedtem meg, hogy szólj! Ha eszembe jut, hogy engedélyezzem a pisilést, akkor tudatom ezt veled. Te egy dolgot tehetsz. Vársz amíg nem szólok, ha pedig nem bírsz várni akkor bepisilsz. Azért azonban büntetés jár. Lehet, hogy katétert kapsz, hogy ne legyen gondod erre a szükségletre. Most az egyszer megengedem, hogy pisilj.
A WC ajtaját nyitva kellett hagynia és az ülőkét felhajtva, a porcelánra kellett ülnie.
Megalázó volt így pisilni, de azonnal megindult a zuhatag. Hatalmas megkönnyebbülés volt. Az úrnő azonban megtiltotta, hogy lehúzza maga után a WC-t.
Ez után Betti utasítást kapott, hogy szolgálja fel a vacsorát gazdájának. A sülthúsból, salátából és süteményből álló menüt egy étteremből hozhatták, Bettinek csak annyi dolga volt, hogy a konyhából az étkezőbe vigye a fogásokat. Amíg gazdája evett, a rabszolga mögötte állt és parancsra újratöltötte a poharat. Közben egyre inkább érezte milyen éhes, hisz legutóbb reggel evett az árverés előtt. A vacsora végeztével parancsot kapott, hogy szedje össze a maradékot és vigye a mellékhelyiségbe. Itt az úrnő kivette a kezéből a tányért és az egészet a WC-be borította.
- Térdre és egyél!
Betti habozott.
- Van három perced, hogy megegyél mindent, különben három napig nem kapsz enni és még meg is büntetlek!
A WC-ből erős húgyszag áradt, az ételt is átitatta már. De győzött az éhség és a félelem, mindent kiszedett egyenként és megevett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.59 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 12. 4. csütörtök 06:06
Egész jó lett.
#2 erdeklodo 2006. 09. 13. szerda 09:05
Folytatást!!!
#1 Törté-Net 2006. 09. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?