Jobb félni, mint megijedni 3. rész

Szavazás átlaga: 8.77 pont (379 szavazat)
Megjelenés: 2006. szeptember 9.
Hossz: 5 056 karakter
Elolvasva: 19 028 alkalommal
Miközben Jani bátyám mesélt, én közben simogattam a mellét, beletúrtam a dús mellszőrzetébe. Hébe-hóba az ágyékához is odatévedt a kezem és megsimogatta a félig ernyedt szerszámát és heréit is. Herezacskója eléggé megereszkedett (valószínűleg a melegtől) Tekintélyes méretű golyóinak viszont éreztem a súlyát, miközben meg-megemeltem. Miközben a történetben ahhoz a részhez ért, mikor a Jóska szerszáma már behatolt a lyukába, Jani bátyámnak már elég keményem meredezett a dákója. Miközben hallgattam a történetét, figyeltem a szerszámát, amely gyönyörűen ágaskodott előttem. A szívverése ütemére meg-megemelkedett miközben az erek gyönyörűen kirajzolódtak a bőrön keresztül. A makkján a bőr megfeszült és a húgycső végén megjelentek az első kéjcseppek.
A történet végére már mindkettőnk farka tettre készen állt.
– Na térjünk a lényegre – mondtam, mert már nagyon meg akartam dugni az öreget.
– Rendben, de úgy csináld, hogy ne bánjam meg, hogy beleegyeztem. – jegyezte meg.
– Forduljon hasra – mondtam.
Miután megtörtént, elkezdtem simogatni a hátát, a fenekét. Nagyon felizgatott a fehér feneke, amely élesen elütött a derekáig érő barnaságtól. Élvezte a helyzetet az öreg, amit az is mutatott, hogy a fenekét elkezdte megemelni. Mikor már teljesen felemelte, mondtam, hogy terpessze szét a lábát. Lógó herezacskóitól nem láttam a faszát, de előrenyúlva megfogtam és egy kissé hátrafeszítettem. Ezután megfogtam a zacskóját, úgy hogy a golyóin megfeszült a bőr. Nyelvemmel a golyóin feszülő bőrt nyalogattam, miközben hátrafelé húztam a farkát. Gyorsuló légzése elárulta, hogy tetszik az öregnek, amit csinálok. Pár percig tartott ez az előjáték, ami után elkezdtem azt, amire már régóta készültem. Széthúztam a két farpofát és elém tárult vágyam meghódítandó tárgya. Nyelvemmel megnyaltam a csillaglakban lüktető segglyukat. Jani bátyám nem számíthatott erre a dologra, mert összerándult, majd azonnal el is ernyedt. Forró leheletem is megtehette a magáét, mert egyre jobban felém nyomta a fenekét, mint aki azt akarja, minél tovább tartson ez a kellemes érzés. Nem is akartam abbahagyni. Folytattam a nyelvel baszást, úgy hogy minél jobban be akartam hatolni a nyelvemmel a lyukba. Kezeimmel mindjobban széthúztam a farpofákat, hogy minél mélyebbre tudjak behatolni a lüktető barlangba. Nyögésekkel majd szóval is biztatatott az öreg:
– Folytasd, nagyon jól csinálod.
Nem is akartam abbahagyni. Mikor úgy éreztem kellően elő van készítve a terep, elővettem az éjjeliszekrényre előre odakészített kézkrémet. Egy jó adagot kivéve keményen meredező dákómra kentem, majd Jani bátyám feneke következett. A krémet először egy újjal igyekeztem minél mélyebbre bejuttatni. Mikor úgy éreztem sikerült, elkezdtem ujjazni Jani bátyámat. Először egy újjal, majd miután már simán ment két ujjal. Közben persze nem hanyagoltam el az öreg golyóit meg a farkát sem. Miután a két ujjal simán behatoltam, gondoltam itt azt idő mással is próbálkozni. Magam felé húztam az öreg derekát, és lyukához raktam a dákómat.
Óvatosan kezdtem benyomni a faszomat az öreg seggébe. Mikor felszisszent megálltam, majd lassan folytattam. Miután teljesen elnyelte a farkamat az öreg lyuka, megpihentem, hagytam időt János bátyámnak az érzés megszokására. Éreztem mikor a záróizmait összehúzta, majd elengedte. Kezeimmel közben a mellkasát simogattam. Majd a hasa alá nyúlva a faszát kezdtem rázni, mintha magamnak akarnám kiverni. Élvezte az öreg nagyon is, amit azzal is kimutatott, hogy elkezdte a farát mozgatni jobbra-balra, fel-le. Több sem kellett nekem, én is elkezdtem az aktívabb mozgást. Most már hogy kitágult az öreg, egyre könnyebben mozogtam benne. Egy hirtelen gondolattól vezérelve kirántottam a farkam az öregből és a hátára fordítottam.
– Miért hagytad abba – kérdezte?
Nem akartam én abba hagyni, amire az öreg is rá jött rögtön, mert a lábai között most már elölről hatoltam be seggébe. Most már szemtől szemben voltunk, így láthattam Jani bátyám arcát és azt, hogy mennyire élvezi. Na meg ebben a pozícióban csókolózni is tudtunk, amit nem is akartam kihagyni. Most már éreztem, hogy nem igen lehet tovább fokozni az élvezeteket, mert mindjárt elsülök.
– Mindjárt elsülök – kiáltottam.
Jani bátyám ezt meghalva összehúzta záróizmait, amivel jóleső szorító érzést okozott, aminek hatására el is élveztem. Négy vagy öt lökés után ernyedten feküdtem az öreg mellén.
Magához szorított Jani bátyám, ezzel szavak nélkül is éreztetve, mennyire jól volt neki.
Majd ő fordított a hátamra. Lovagló ülésbe a hasamra ült és el kezdet kiverni a faszát. Nem kellett sok idő, mert egy nagy kiáltással a mellemre engedte gecijét. Kifáradva feküdtünk egymás mellett.
Mondanom sem kell, hogy a hétvégén többször sort kerítettünk az ismétlésre.
Azóta vágyakozva gondolok vissza arra az időkre, mikor még minden szabadabban történt.
(Mint említettem, ezek az események 30 éve történtek. Akkoriban még szabadabban éltünk, nem ismertük az AIDS-et még hírből sem. Azóta persze mindig gumit használok, és partnereim is. Mert jobb félni, mint megijedni. )

vége
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.77 pont (379 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
didide
2023. március 10. 11:19
#11
Nem tetszett
1
én55
2022. április 28. 09:05
#10
Ez se jött be.
1
t
t.555
2017. június 21. 06:01
#9
Izgalmas!
1
i
ivol
2016. augusztus 23. 08:54
#7
Továbbra is tetszik, hogy egy valóságos részletes leírás keletkezeik a szexuális aktusból, nem elhanyagolva az érzelmi töltést is.
1
t
tomm6
2015. október 9. 15:28
#6
Azért tetszik, mert izgat amikor szex közben a partner a saját élményeit meséli. Ha ezzel egy picit irányít, az még jobb. 1-3 részre vonatkozik. Szép.
1
a
A57L
2014. november 19. 07:14
#5
Ez sem lett rossz.
1
g
gaborthefirst
2013. június 7. 07:30
#4
Vázlatos, meg kissé unalmas. 6 pont.
1
Blazselyovics Béla
2008. november 7. 20:43
#3
Az első rész jobb volt,de ez is jó!
1
ee
2006. november 5. 21:25
#2
Nem rossz
1
T
Törté-Net
2006. szeptember 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1