A+ A-

A Szabadban 1. rész

Hideg ködös őszi este volt, a kocsi külső hőmérője 14 fokot mutatott. A kocsi klímája halkan zümmögött és vágni lehetett a csendet. Kata holt sápadtan, megszeppenve ült az anyósülésen. Nem mert megszólalni, hiszen tudta, hogy most már minden csak ronthat a helyzetén! Ahogy haladtunk az erdei úton a fák lombjai között be -bevilágított a kocsiba a hold. Ahogy az arcára néztem könnycseppek, csillantak meg rajta, de ezzel nem tudott meghatni, bűnét nem hagyhattam megtorlás nélkül.
Kb. 10perc alatt értünk ki a tisztásra ahova, a tortúráját terveztem. Nem volt ismeretlen ez a hely Kata számára, hiszen már nem először jártunk ott ketten. A tisztás közepén állítottam le a kocsit. Felkapcsoltam a belső lámpát, majd hangommal megtörtem a hosszú csendet.
- VETKÖZZ!!! - Kata szinte kiugrott az ülésből a hirtelen parancsomra.
Lassan szó nélkül kezdett el vetkőzni. Ősz lévén egy vastagabb kötött pulcsi és egy világoskék koptatott farmer volt rajta, edzőcipővel. A pulcsijával kezdte a vetkőzést. Ahogy a villanyfénynél előtűntek a bájai farkam úgy kezdett el éledezni, mellei gyönyörűek voltak, alma nagyságúak feszesek és kemények nem hiába hogy csak pár hónapja 18éves. Mire a csipke melltartója is lekerült férfiasságom már teljesen merev volt, ezért megsürgettem.
- Nem akarok reggelig várni!Igyekezz vagy ezért is megkapod a magadét!
Nem is teketóriázott tovább lekapta magáról a nadrágot és a tangát, de a cipőjét vissza akarta húzni.
- Arra nem lesz szükséged...
Teljesen meztelenül ült mellettem. A hátsó ülésen egy utazótáskában voltak a kellékeim mára, elővettem egy lábbilincset, amivel összekötöttem a lábait így csak kb. 30cm -t tudott vele lépni. Egy kötéllel összekötöttem a háta mögött a kezeit, majd kiszálltam a kocsiból és őt is kirángattam.
- Kapsz 30 másodpercet, hogy menekülj. Közlöm veled, hogy ha elkaplak, olyan kínokban lesz részed, mint még soha, mert ma felettébb brutális hangulatomban vagyok!
Kata megindult az erdő felé, még el sem érte a tisztás széllét mikor utána eredtem. Egyik kezemben egy ostorral másikban egy hosszú kötéllel. Nem kellet nagyon sietnem. Hamar utolértem, alig 10m -t tudott megtenni befelé az erdőbe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.21 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2017. 09. 8. péntek 09:50
túl brutális
#6 A57L 2014. 03. 13. csütörtök 06:36
Nem tetszett.
#5 kelyhecske 2010. 06. 16. szerda 22:52
ezek beteg ember fantáziálásai; őrület hogy mik vannak ,ezt csak kiváncsiságból olvastam el, de többet soha többé nem olvasok ebben a témakörben az tuti
#4 bdsm sub 2008. 05. 15. csütörtök 19:16
nekem tetszik de viszont hol a folyt köv???
#3 anyád 2006. 09. 1. péntek 15:59
Élég életszerűtlen, erőltetett történet.
#2 D 2006. 08. 31. csütörtök 12:55
Nekem nem úgy tűnik, mintha igazán bármi fogalmad is lenne erről a témáról...
#1 Törté-Net 2006. 08. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?