A+ A-

Szonja 1. rész

Szépen lassan formálódtak a vágyaim, ahogy Szonja is szépen lassan formálódott nővé a szemem láttára. Évente egyszer találkoztunk, kb. 10 évesen láttam először, én 30 múltam. Családommal kempingeztünk, ő, húga öccse, meg apjuk szinte az egész nyarat a kempingben töltötték. Az anyuka nem volt, ma sem tudom miért nőttek nélküle fel a gyereket. Az apuka a közeli nagyváros nagyvállalatánál nagyember.
Ezért nyár elején kiköltöztek szuper lakókocsijukkal a panelból, és a papa onnan járt dolgozni. A gyerekekre népes baráti kör vigyázott, nem is nagyon engedték őket mással szóba állni.
Éveken át csak épp, hogy köszöntünk, de mindig láttam, hogy figyel, irigykedve nézi, ahogy a gyerekeimmel játszom.
Pár évig nem jártunk arra, két éve ismét. Alig ismertem meg, érettségi táján járhatott, s már kivívta külön sátorhoz való jogot is.
Nem meglepő módon egy vézna lovag is feltűnt az oldalán. Én már elváltam, a fiam is 15 lett, nem kellett naphosszat utána loholnom, így ráérősen szemlélhettem a nagylány modell szépségű testét. Ezzel ellentétben mindig kislányos zavarban volt, ha szóba elegyedtem vele, elpirult, félrenézett, amit én elég konkrétan értelmeztem, de nem akartam nyomulni, mert nem láttam a vézna lovag szerepét, meg hát amúgy is.
Néha napokra elvitte Szonját, az apuka látható egyetértésével, szóval már ő is nagylánynak tekinti, ezt bíztató jelnek gondoltam, de nem tudom mire föl.
Elmúlt a nyár, nem is jutott eszembe tavaly júniusig. Megint abba a kempingbe mentem a fiammal, megint ott voltak, külön sátor, vézna lovag. Ugyanúgy zavarba jött, ha ránéztem, s mindig ingerültebb lett a fiújával, ha beszélgettünk pár szót.
Lassan a húga is alakulni kezdett, de még nagyon kislányos volt, eléggé mísz viszony lett közöttük. Az öcsikét meg közösen utálták.
Egyik este, 11 óra körül nagy viháncolással érkezett Lajoskájával, gondolom, valami sörözésből. A lovagot jobban megviselhette a dolog, mert láthatóan a nőjébe kapaszkodva lépdelt a sátor felé, s ahogy láttam türelmetlenül befelé húzta volna Szonját, aki a csillagok szépségét ecsetelte, elszívott még egy cigit, majd bemászott a sátorba. Jó nektek, gondoltam kissé szomorúan, de hát nem az én korosztályom.
Tíz perc sem telt el, halottam a zipzár hangját, Szonja huppant a fűre, térde közé hajtotta fejét, a sötétben is láthatóan rázkódott a válla.
Hűha, gondoltam, biztos valami durvát akart a madárfejű, majd mindjárt jön engesztelni. De nem jött.
Én mentem. Tüzet kértem alibiből, de egy síró nőtől csak megkérdi az ember mi a baj? Nem finomkodott:
- Elkezdtünk kefélni ez a kretén meg majdnem lehányt, aztán meg elaludt, sziszegte.
- Ciki, mondtam, te meg tökre be vagy indulva, intettem a fürdőruha alsóján terpeszkedő folt felé.
Most először nem pirulva nézett vissza, lángolt a szeme:
- Befejezed? Kérdezte, és tovább bűvölt.
Már hogyne, gondoltam, csak jó lenne, ha megfürödnénk, meg előkeríteném a gyerekemet, hogy menjen pizzázni, meg elszaladnék egy óvszerért. Nohát ez nem láttam esélyesnek. Kétszer ad, ki gyorsan ad, ilyen pillanat nem lesz mégegy.
Elnyomtam a cigijét, az enyémet és határozott mozdulattal betoltam a sátrába.
Erőteljes mozdulattal hanyatt fektettem, a letolt gatyával hortyogó pasija mellé. Én a másik oldalára feküdtem, és minden előkészítés nélkül benyúltam a fürdőalsóba.
A nedvesség hűvös volt, a csiklója kissé behúzódott már, de éreztem, hogy most gyorsan még vissza lehet varázsolni a nőt. Nagyon illúzióromboló volt az egész helyzet, éreztem, hogy bármikor elbizonytalanodhat.
A nyakát összenyalhatta a Lajoska, nem volt gusztusom ott csókolgatni. A fülébe súgtam:
- Milyen sokszor elképzeltem már veled!
- Én is rebegte.
- Igaz nem így folytattam, de valahogy minden elkezdődik.
A nyelvemmel finoman belenyaltam a fülkagylójába: összerándult a teste.
Bal kezem középső ujjával megtaláltam a punciját, és míg a fülét nyalogattam, óvatosan körözve tövig felnyúltam. A hüvelykujjam a csiklóját masszírozta, és ahogy reméltem hamar megéreztem a nedvesedés új, meleg hullámát.
Az elasztikus fürdőnacija kellő erővel préselte a kézfejemet a puncijához, az ujjazásban áttértem egy szabályos dugási ritmusra. Ezzel szinkronban húzogattam ki-be a nyelvemet a fülkagylójában. Hamar eljutott a csúcsa. Akkorákat nyögött, hogy kénytelen voltam lesmárolni, a csend kedvéért, bár ahogy a mellette heverő pasija letolt gatyájából előmeredő farkára tévedt a tekintetem, kissé lelohadt a vágy a szája iránt (a hülye, olyan részeg, hogy még azt se várja ki, hogy a kiscsaj leszopja, gondoltam kevéssé romantikusan).
Szonja valósággal őrjöngött karjaim között, kifejezetten élvezte a leszorított helyzetét, a nyelvemmel betömött száját.
Szeme nyitva volt, ezt szeretem. A smárolást is abbahagytam, egyszerűen, csak bedugtam a nyelvem a szájába. Rögtön vette az adást, szabályosan szopni kezdte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 01. 20. hétfő 05:00
Egész jó.
#5 genius33 2013. 01. 27. vasárnap 09:08
Érdekes de jó volt. smile
#4 Ubesz 2006. 09. 4. hétfő 14:16
KIfejezetten tetszett (meg zero hozzászolása :D ) Az apró cinikus részletek tényleg sokkal szinesebbé és életszerüvé tették. 9p
#3 mpc 2006. 09. 2. szombat 13:13
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Szerintem folytasd, van még benne kiaknázatlan, izgalmas lehetőség.
#2 zero 2006. 08. 31. csütörtök 17:49
Látszik, hogy a sztorit nem egy tizenéves írástudatlan suhanc fércelte össze, két rejszolás között. Rezignáltság, cinizmus; ritkán jut ilyesmi ezekbe a történetekbe. Őszintén gratulálok!
(részemről 10 Pont)
#1 Törté-Net 2006. 08. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?