Jobb félni, mint megijedni 2. rész

Szavazás átlaga: 8.73 pont (370 szavazat)
Megjelenés: 2006. augusztus 25.
Hossz: 8 074 karakter
Elolvasva: 22 378 alkalommal
Miután lezuhanyoztunk, visszamentünk az öreg szobájába. Összetoltunk két szomszédos ágyat és lefeküdtünk pihenni. Nem sokat kellett biztatni bennünket, mert hamar elszenderedtünk. Öt óra körül arra ébredtem, hogy valaki simogatja a golyóimat. Persze Jani bá' volt.
– Hé öcsi, ébredj – mondta, – mindjárt este lesz és addig még sok a tennivalónk – kacsintott hamiskásan.
Nem kellett kétszer mondania, azonnal kipattant szememből az álom. A farkam persze már úgy meredt, mint egy zászlórúd. Azonnal kezelésbe vettem az öreg szerszámát. Na azt sem kellett noszogatni, mert már félkemény volt.
– Ígértem neked egy történetet – szólalt meg. Felgyorsult a szívverésem, mert eszembe jutott a déli ígérete, és a "jutalom", ami vele jár.

– 1943-ban 16 éves voltam. Folyt a háború és vele, minden, ami vele jár, de most nem erről szeretnék beszélni. Tehát, mint említettem 16 éves voltam és, mint ilyen suttyó gyerek izgatott minden, ami a nemiséggel kapcsolatban volt. Gyakran volt merevedésem és a farkam is gyakran kivertem volt úgy, hogy napjában többször is. Az is feltűnt, hogy nemcsak a lányok, hanem a fiúk is érdekelnek. Pontosabban, nem a fiúk, hanem az érettebb, nálam idősebb férfiak. Különösen a bajuszos szőrös férfiak tetszettek nagyon. Ilyen volt Jóska is, az egyik hozzánk beszállásolt katona. Jó viszonyba kerültem, mindegyik katonával, de Jóska valamiért került engem. Bár észrevettem, hogy mikor ránéztem, mindig elkapta a tekintetét.
Azon a napon, amiről most mesélek az egész család elment valahova (már nem emlékszem hova, de ez most mindegy is) csak én maradtam egyedül otthon, azért, hogy az állatokat megetessem. Az enyém volt az egész ház, a katonák is bementek a városba korzózni, meg mozizni. Úgyhogy amikor elintéztem az állatokat, felmásztam kedvenc helyemre, a szénapadlásra. A széna illata mindig
m
alf
eg
alf
alf
sz
alf
egített
. Itt szoktam kiverni a farkam, mert ez egy nyugodt hely volt. Most is nekikészülődtem. Levetkőztem meztelenre és végignyúltam a szénán. A farkam, mint egy kemény dorong úgy ágaskodott. Ekkor valami zörejt hallottam a sarokból. Biztos a macska egeret fog. – gondoltam, és odapillantottam. Na, nem a macska volt. Hanem a Jóska. Azt sem tudtam, mit csináljak, hogy kapjak valamit magam elé.
– Ne ijedj meg! – szólt és közelebb kúszott hozzám. A szégyentől, hogy valaki meglátott, – amint éppen egy olyan dolgot cselekszem, amivel nem szoktak dicsekedni, – a farkam rögtön lelankadt.
– Már többször meglestelek – mondta tovább Jóska, – amint itt kivered a faszod.
– Gondoltam, csinálhatnánk együtt – folytatta.
Az a gondolat, hogy már többször meglestek, miközben kiverem a farkam, kavargó érzésekkel töltöttek el, mivel azonban Jóska volt a "tettes" így már nem is nagyon bántam, főleg, hogy azt mondta, tehetnénk együtt.
Kíváncsi lettem mi fog következni. Nem kellett tovább várnom a folytatásra, mert Jóska elkezdett vetkőzni. Egyre jobban felgyorsult a szívverésem minél kevesebb ruha maradt rajta. Amikor már csak a kisgatya volt rajta, azt már én is segítettem lehúzni róla.
Ott volt tehát mellettem, egy olyan férfi, mint akiről mindig is álmodoztam, mikor kivertem a farkam. Szőrös mellkas, sötét szőrzet, amely dúsan fedi az ágyékot, ahonnan már félig megkeményedve kiemelkedett egy formás szerszám.
Ekkor gyengéden maga felé fordított és simogatni kezdett. Ott térdepeltünk egymással szemben, meredt faszunk összeért. Mintha ez lett volna a jel, Jóska elkezdett csókolgatni. Magához szorított, úgy, hogy azt hittem menten kettéroppant. Szenvedélyesen csókolózni kezdtünk, mintha már kitudja, mióta ismernénk egymást. Pedig nekem Ő volt az első minden tekintetben, akihez ilyen közel kerültem. Hagytam, hagy tegye, amit szeretne. Fogaival gyengéden harapdálta a mellbimbóimat, amire a faszom fel-felágaskodott. Észrevéve ezt a reakciómat, egyre keményebben harapott, hogy egyszer csak felszisszentem. Erre abbahagyta és inkább a farkamat, vette kezelésbe. Illetve nem kezelésbe vette, hanem a szájába. Mennyei öröm járta át testemet a még soha nem érzett kéj borzongása. Ajkaival masszírozta a makkomat tovább fokozva érzéseimet. Bajuszával bizsergette az érzékeny makkomat.

Fejemet megfogta, és úgy irányította, hogy most az én szám került mellbimbóihoz. Fogaimmal, most én kezdtem harapdálni, a szőrök közt megbúvó bimbókat. Fel-felszisszent, de én folytattam, mert reakciói ugyanazok voltak, mint nekem, hogy a farka meg-megemelkedett. Kezeimmel simogatni kezdtem a golyóit. Halkan sóhajtott amint a farkához értem. Odahajoltam és most én kaptam be az ő farkát. Egyből keményebb lett, ahogy a számba ért. Ösztönösen ráharaptam egy kicsit, amitől még keményebb lett. Kivéve a számból közelebbről is megnéztem az első férfi faszt, amelyet ilyen közelségből láttam. Kb. 17 cm hosszú és 5, 5 cm vastag dákó meredezett előttem. Az izgalomtól teljesen bekeményedett a farka, a makkon a bőr olyan feszes volt, hogy fénylett és megjelent az első kéjcsepp is. Újammal szétkentem ezt a csúszós folyadékot a makkján, ami újabb késes nyögéseket jelentett.
– Fordulj meg és állj négykézláb. – szólt Jóska
Megfordultam. Jóska benyálazta az ujját és a nyálas ujjával simogatni, kezdte a lyukamat. Majd egyszerre azt éreztem, hogy forró lehelete a fenekemhez közelít és elkezdte a nyelvével ingerelni a segglyukamat. Mennyei érzés volt a forró lehelet és a nyelv, amely mind beljebb akart hatolni szűk lyukamba. Közben a kezével előre nyúlt és simogatta herezacskómat meg a farkamat. Ez így ment jó pár percig. A fenekemet egyre jobban toltam, hogy minél jobban behatoljon a nyelve a lukamba. Mikor már úgy éreztem, ezt az érzést nem lehet fokozni, akkor Jóska egy pillanatra abbahagyta az ügyködést. Hátra pillantottam, mit csinál. Akkor nyálazta meg a kezét és kezével a dákóját, majd a faszát a lyukamhoz illesztette. Sejtettem, mi fog következni, bár sosem gondoltam volna, hogy velem is meg fog esni.
– Engedd el magad – szólalt meg – úgy nem fog annyira fájni – mondta.
Megpróbáltam, úgy tenni, ahogy mondta, de amikor betolta a faszát a seggem lyukába felkiáltottam, mert mintha kést döftek volna belém.
– Ez fáj – mondtam.
– Tudom – válaszolta – de később jobb lesz – ígérte.

Volt valami könyörgésszerű hangjában, ami arra késztetett, hogy tűrjek. És én tűrtem. Ahogy megszoktam egy kissé kellemes bizsergést éreztem, és azt, hogy nem is olyan kellemetlen. A zsibbadás-szerű érzést felváltatta valami olyasmi, hogy minél jobban befogadjam Jóska faszát. Jóska egyre nagyobb lendülettel nyomult és most már kisebb mozgásokat is meg-meg ejtett. Jobbra, balra, fel-le mozgatta a faszát, amit persze én nagy nyögésekkel kísértem. A teljesen felhevült Jóska végül egy nagy kiáltással elsült belém. Ez után úgy mozdított mindkettőnket, hogy oldalra feküdtünk, de a faszát még mindig nem húzta ki. Így pihentünk pár percig, közben simogatott csókolgatta a hátamat, a fülcimpámat. A kezével előre nyúlt és elkezdte masszírozni a lankadt farkamat, amitől persze az rögtön felállt. Egyre jobban rázta, mintha csak ő maszturbálna. Ez felizgatott, de őt is felizgatta, mert éreztem, hogy a farka ismét keményedik a seggemben. Ez a kettős érzés annyira feltüzelt, hogy elélveztem. Több sem kellett Jóskának nemsokára ismét beleengedte forró gecijét a seggembe. Sokáig feküdtünk kimerülve egymás mellett.
Jóska mielőtt lemásztunk volna a padlásról megesketett, hogy soha senkinek nem beszélek arról mi történt köztünk.
Másnap elvezényelték a beszállásolt katonákat. Soha nem halottam többé Jóskáról, bár próbáltam utána érdeklődni.
Egyszer Pesten jóval a háború után összefutottam egy katona társával, akivel nálunk volt beszállásolva, ő mesélte, hogy Jóska meghalt nem sokkal azután, hogy tőlünk elvezényelték őket a frontra.
– Magamban elsirattam, de volt egy jó érzésem, hogy talán én voltam az utolsó életében, aki örömet szerzett neki. – fejezte be az elbeszélést Jani bá.
– Ezek miatt az érzések miatt, nem engedtem, hogy hátulról megközelítsenek – mondta Jani bá'.
– De mostanában egyre jobban hajlok rá, hogy feladjam ezt a tartózkodásomat, Jóska sem akarná – fejezte be az öreg.

Folytatása következik
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.73 pont (370 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
didide
2023. március 11. 16:13
#13
Hát nem jó
1
t
t.555
2017. június 21. 06:03
#10
Jó a folytatás!
1
feherkalman1
2016. október 29. 09:17
#9
Hát ha valakinek a homokozás tetszik....
1
i
ivol
2016. augusztus 23. 08:48
#8
Jó a folytatás is talán a szómorús keret történet egy kicsit lehangoló, de egy jó írás kerekedett ki belőle.
1
t
ttFla51ixbAr
2015. április 18. 06:00
#7
Hmmmm egy bajszos szôrös katona! Olyat én is elfogadnék! 🙂
1
a
A57L
2014. november 19. 07:13
#6
A folytatás is jó.
1
g
gaborthefirst
2013. június 7. 07:32
#5
Ez sem sokkal jobb. 7 pont.
1
Blazselyovics Béla
2008. november 7. 20:36
#4
Szuper történet.
1
ismeretlen
2007. november 10. 14:13
#3
maria, előbb tanulj meg helyesen írni, utána bírálj :)
1
maria
2007. november 3. 20:03
#2
etol roszab tortenetet meg nem olvastam idaig...az biztos ami biztos.. keresetek valami jobb torteneteket nem ilyent hogy amikor le alsz olvasni meg al az eszed
1
T
Törté-Net
2006. augusztus 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1