A+ A-

A masszőr 5. rész

Aznap már egyikőjük sem ment vissza dolgozni, együtt töltötték a délutánt, este pedig elmentek egy moziba. Míg nézték a filmet, amely valami egyszerű és felejthető komédia volt P. többször is elgondolkozott. Nemrég voltak V. vel együtt, csak másfél éve házasodtak össze, és alig két éve ismerték egymást, de ezalatt a két év alatt egyszer sem szeretkeztek olyan jót, mint ma délután. Újra és újra maga előtt látta V. mohón szopó száját fekete csipkébe burkolt, kívánatos testét. Megpróbált rájönni vajon mi miatt volt a mai szeretkezés annyira heves, annyira erős és intenzív, és annyira jó!
És ha V. - nek is annyira kellemes volt, akkor miért kellett elmennie abba az álarcosbálba? Miért? Mi hiányzik neki amit nem adhatok meg neki? Több pénisz? De hiszen álmában szó sem volt arról hogy más! Csak én voltam ott, igaz többször, de nem volt egy idegen se. Azonban hiába törte a fejét, egyszerűen nem tudott dűlőre jutni.
A film véget ért, ö hálás volt hogy végre valami kiszakította gondolataiból, mert egyre inkább kétségbeesett amiért nem tudott választ találni.
Hazasétáltak, megvacsoráztak, majd egymás karjaiba bújva aludtak el.
A reggel ugyanúgy köszöntött rájuk ahogy szokott, rohangálás, öltözködés, majd sietés a munkába. Munkába menet egyfolytában azon gondolkozott, hogy utána kell járnia ennek az egésznek. Nagyon zavarta ez az ellentmondás. Mert ha V. vel rossz lenne az ágyban a viszonya, akkor még megértené, de így? Újra kapcsolatba kell kerülnie a szökével és meg kell próbálni kiszedni belőle valamilyen információt V. ről meg az álarcosklubról.
Megvárta míg délben ismét magára maradhatott az irodában, majd feltárcsázta az egyre ismerősebbé váló számot.
- Hallo.
- Szia, megint én vagyok - mondta P.
- Hah... most már egyből megismertem a hangodat - kuncogott a szöke - Mi a kérés, óhaj, sóhaj?
- Tudnál mesélni nekem V. - rõl... azaz K - ról?
- A nejedről?
- Igen.
- Figyu... most nem érek rá. Nem tudnál felugrani és akkor elmondanék mindent részletesen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 feherfabia 2015. 07. 18. szombat 06:46
Közepes!
#2 A57L 2013. 11. 29. péntek 05:52
Elég jó.
#1 Törté-Net 2006. 08. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?