A+ A-

Gabi története 5. rész

A következő két hónapban Gabi és Péter a szokott tempóban éltek, Péter rengeteget dolgozott, szinte soha nem volt otthon. Gabi fogadta a vendégeit, Péter meg minden este titokban megnézte az aznapi felvételeket. Azóta szerzett mikrofont is, így már hallhatta is a beszélgetéseket és a szeretkezés közbeni hangokat.
Gabi közben továbbra is járt leadni a pénzt Jánoséknak, és persze baszott minden alkalommal Jánossal is.
Egy időben elgondolkozott azon, hogy kilép a munkahelyéről, mert az igazat megvallva az a pénz amit ott keresett egészen eltörpült a mellett amit a másik elfoglaltságával kasszírozott. Viszont attól is tartott, hogy ha a gyerek kicsit nagyobb lesz mit fog neki mondani, miért nem dolgozik, és honnan van pénze? Így inkább maradt, no meg szerette is amit csinált a kórházban.
Aztán egy szombaton, mikor már kielégülve feküdtek Jánossal a férfi irodájának kanapéján, János azt mondta neki:
- Van egy nagyon jó kuncsaftunk, akinek megmutattam a fotóidat. Szeretne veled találkozni. Ő producer. Pornó filmeket forgatnak az amerikai piacra. Azt mondta, hogy ha van kedved hozzá, szívesen alkalmazna téged is.
Gabi habozott. Nem szerette volna, ha bárki meglátja egy filmben, viszont az a fizetség, amit János említett elég nagy volt ahhoz, hogy Gabi elgondolkodjon. Végül gondolkodási időt kért. Abban maradtak, hogy a jövő szombaton válaszol Gabi.
Hétfőn Péter elviharzott már kora reggel. Gabi ismét bekapcsolta a telefont, majd hozzálátott a házimunkához. Úgy másfél óra csönd után meghallotta a telefon csörgését. Felkapta a készüléket és meg sem várva, hogy a másik oldalon megszólaljon a delikvens bemutatkozott. Aznap jó kedvel ébredt és most örült a hívásnak. Azonban amint meghallotta a hangot a túloldalon iszonyatosan megijedt. A gyomra összeszorult, és kiverte a verejték. Az apósa hangját hallotta a telefonban.
Az apósa 54 éves volt, a saját cégét vezette, szerszámgépeket hoztak be Németországból. Kedvelte az apósát. A férfi nagyon jól tartotta magát, egy szem háj sem volt rajta, a mai napig rendszeresen sportolt, és minden télen a hegyekbe jártak síelni a feleségével. Gabi az anyósával is jóban volt, aki igazán befogadta őt a családba. És most vége mindennek. Ha az apósa tudja ezt a telefonszámot, akkor azt csak a Net -ről tudhatja, és akkor látta a fotóit is. Akkor pedig a férje is megtudja, és akkor neki vége. Válás, a gyerek a férjéé marad, ő meg mehet haza az anyjáékhoz, ha egyáltalán haza mer menni ezek után. Mindez a másodperc tört része alatt végigfutott benne. Már látta magát az utca szélén strichelni, mint olcsó kis kurva. De megérdemli, előbb kellett volna erre gondolni.
Alig jutottak el a szavak a tudatáig:
- Szerbusz Gabika! Mondta az apósa, és Gabi először észre sem vette, hogy az apósa milyen kedvesen beszél vele.
- Láttam a képeidet a neten.
Bumm, mintha gyomorszájon vágták volna Gabit.
- Nagyon tetszettek, ugyan nem gondoltam, hogy téged itt talállak, de nagyon jó képeid vannak fent.
Gabi elkezdett odafigyelni arra amit az apósa mond. Nem ezt várta, arra számított, hogy valami rettenetes következik, hogy az apósa kiabálni fog, és elmondja, hogy már szólt róla mindenkinek, és már a fél város az ő képeit nézegeti. De nem. Az apósa hízeleg neki.
- Felugorhatok hozzád? Kérdezte az após.
- Igen. Válaszolt halkan Gabi.
Úgy negyven perc telhetett el, amikor az após megérkezett. Bejött a szobába és leült a kanapéra.
- Tudod Gabikám, már régen tetszel nekem. És mikor megláttalak a neten nagyon felizgultam rád.
Gabi leesett állal hallgatta a férfit. Ezt nem gondolta volna. A saját apósa ajánlatot tesz neki. Viszont megkönnyebbült. Ha ez így van akkor nincs minden veszve. Kicsit felengedett a gyomrában a görcs.
- Kér valamit inni, apuka?
A férfi kért egy pohár ásványvizet. Aztán azt mondta, hogy szeretné, ha Gabi lefeküdne vele. Gabi most már sokkal vidámabban egyezett bele a dologba. Az kevésbé zavarta, hogy az apósával szexel, mint hogy lebukik a család előtt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zoltan611230 2018. 01. 22. hétfő 08:19
Ez a legjobb ..
#9 Andrea írónő 2017. 08. 14. hétfő 21:54
Nagyon tetszett a sorozat eddigi összes része, de talán ez volt eddig a legjobb. Szívesen olvasnám a folytatását valami ütős fordulattal, vagy kettővel ...
#8 sipospista 2017. 03. 7. kedd 12:06
Jooo.folytasd
#7 feherfabia 2016. 04. 2. szombat 08:10
Tetszett
#6 vakon53 2016. 02. 7. vasárnap 14:58
jólenne ha folytatnád.
#5 papi 2015. 08. 23. vasárnap 11:32
Nem hiszem, hogy lehet ezt még fokozni.
#4 A57L 2013. 08. 9. péntek 03:51
Elmegy.
#3 tiborg 2011. 10. 31. hétfő 03:40
Egyre gyengebb. Hala ez egnek,valahara vege!!
#2 janómanó 2006. 08. 30. szerda 14:04
elég ratyi
#1 Törté-Net 2006. 08. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?