A+ A-

Gabi története 5. rész

A következő két hónapban Gabi és Péter a szokott tempóban éltek, Péter rengeteget dolgozott, szinte soha nem volt otthon. Gabi fogadta a vendégeit, Péter meg minden este titokban megnézte az aznapi felvételeket. Azóta szerzett mikrofont is, így már hallhatta is a beszélgetéseket és a szeretkezés közbeni hangokat.
Gabi közben továbbra is járt leadni a pénzt Jánoséknak, és persze baszott minden alkalommal Jánossal is.
Egy időben elgondolkozott azon, hogy kilép a munkahelyéről, mert az igazat megvallva az a pénz amit ott keresett egészen eltörpült a mellett amit a másik elfoglaltságával kasszírozott. Viszont attól is tartott, hogy ha a gyerek kicsit nagyobb lesz mit fog neki mondani, miért nem dolgozik, és honnan van pénze? Így inkább maradt, no meg szerette is amit csinált a kórházban.
Aztán egy szombaton, mikor már kielégülve feküdtek Jánossal a férfi irodájának kanapéján, János azt mondta neki:
- Van egy nagyon jó kuncsaftunk, akinek megmutattam a fotóidat. Szeretne veled találkozni. Ő producer. Pornó filmeket forgatnak az amerikai piacra. Azt mondta, hogy ha van kedved hozzá, szívesen alkalmazna téged is.
Gabi habozott. Nem szerette volna, ha bárki meglátja egy filmben, viszont az a fizetség, amit János említett elég nagy volt ahhoz, hogy Gabi elgondolkodjon. Végül gondolkodási időt kért. Abban maradtak, hogy a jövő szombaton válaszol Gabi.
Hétfőn Péter elviharzott már kora reggel. Gabi ismét bekapcsolta a telefont, majd hozzálátott a házimunkához. Úgy másfél óra csönd után meghallotta a telefon csörgését. Felkapta a készüléket és meg sem várva, hogy a másik oldalon megszólaljon a delikvens bemutatkozott. Aznap jó kedvel ébredt és most örült a hívásnak. Azonban amint meghallotta a hangot a túloldalon iszonyatosan megijedt. A gyomra összeszorult, és kiverte a verejték. Az apósa hangját hallotta a telefonban.
Az apósa 54 éves volt, a saját cégét vezette, szerszámgépeket hoztak be Németországból. Kedvelte az apósát. A férfi nagyon jól tartotta magát, egy szem háj sem volt rajta, a mai napig rendszeresen sportolt, és minden télen a hegyekbe jártak síelni a feleségével. Gabi az anyósával is jóban volt, aki igazán befogadta őt a családba. És most vége mindennek. Ha az apósa tudja ezt a telefonszámot, akkor azt csak a Net -ről tudhatja, és akkor látta a fotóit is. Akkor pedig a férje is megtudja, és akkor neki vége.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andrea írónő 2017. 08. 14. hétfő 21:54
Nagyon tetszett a sorozat eddigi összes része, de talán ez volt eddig a legjobb. Szívesen olvasnám a folytatását valami ütős fordulattal, vagy kettővel ...
#8 sipospista 2017. 03. 7. kedd 12:06
Jooo.folytasd
#7 feherfabia 2016. 04. 2. szombat 08:10
Tetszett
#6 vakon53 2016. 02. 7. vasárnap 14:58
jólenne ha folytatnád.
#5 papi 2015. 08. 23. vasárnap 11:32
Nem hiszem, hogy lehet ezt még fokozni.
#4 A57L 2013. 08. 9. péntek 03:51
Elmegy.
#3 tiborg 2011. 10. 31. hétfő 03:40
Egyre gyengebb. Hala ez egnek,valahara vege!!
#2 janómanó 2006. 08. 30. szerda 14:04
elég ratyi
#1 Törté-Net 2006. 08. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?