A+ A-

A Jó Emberismerő 1. rész

Előszó, ajánlás:
Zoli vagyok, 25 éves. Ez az első történetem. Kicsit hosszúra sikerült, de megéri végigolvasni..:). Tehettem volna azt, hogy részekre szedem, de jobbnak láttam így. Sokat böngészgettem a netet, sok erotikus írást olvastam, de azt vettem észre, hogy rengeteg közülük sajnos egy kaptafára megy. Tulajdonképpen az adta az ihletet, hogy a szokványostól kicsit eltérőt alkossak, ami bár stílusát tekintve nem kuriózum, de talán kicsit kiszakít az előbb említett sztorik szürkeségéből. Nem kell megijedni, tisztán hetero a téma, mindenféle bizarrságtól (animal, pisi -kaki..stb) mentes a történetem. Lányoknak is kifejezetten ajánlom, tanulságos lehet számukra is. Ugyan egyes szám első személyben írtam a történetet, bár túl szép és izgalmas ahhoz, hogy eredetinek tűnjön... Vagy mégis az? Azt mondom, hogy a mai világban -kicsit közhely, de nagyon igaz - tényleg MINDEN megtörténhet. És ha egy kis esély is van arra, hogy egy ilyen élménybe belefuss, akkor igaznak kell hinned.
Egy szép keddi napon kezdődött az egész. A helyi fedett uszodában voltam úszómester, hogy egy kis nyári zsebpénzhez jussak. Hisz ilyenkor, július végén, már sajna nem utalnak ösztöndíjat az embernek az egyetemről, bulizni meg csak el kell menni valamiből...Úszni nagyon szeretek, már gyerekkorom óta ez a kedvenc hobbim, mert minden izmát megmozgatja az embernek és mindezt úgy, hogy az izületeit csak minimális mértékben terheli, ellentétben szinte minden "szárazföldi" sporttal. A lányok szempontjából sem hátrányos a dolog, mivel egész jól lehet kinézni tőle, ha komolyan űzi az ember. Maga az uszoda kb. egy hónapja nyitott, azóta dolgozom itt. Igen csak pangott a vendégforgalom, véleményem szerint azért, mert az emberek ilyenkor nyáron szívesebben mennek -a közvetlenül az uszoda mellett lévő - strandra, napozni és lubickolni, mint egy zárt, bár légkondis uszodába. Ide ugyanis csak akkor jöhetett be valaki, hogyha a strandbelépő mellé 300 HUF -os különbözeti jegyet váltott. Ez azt jelenti, hogy a kb. 30 öltözős, napi 100 -150 fős forgalomra tervezett uszodában jó, ha öten - tízen megfordultak naponta. Egy szóval dögunalom volt minden nap, annyi könyvet olvastam el itt az egy hónap alatt, mint egész életemben együttvéve. Az egyetlen színfoltja unalmas napjaimnak egy lány volt, aki minden kedden délután 4kor jött úszni. Amikor megjelent, nem tudtam másra figyelni, csak rá.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.12 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 30. szerda 15:53
Teljesen igazavan Janinak!

Énazért pofánvertemvolna a kisszukát egypárszor.
#8 A57L 2014. 03. 10. hétfő 05:37
Jó hosszú írás és nem rossz.
#7 papi 2013. 12. 23. hétfő 20:27
Nem rossz
#6 genius33 2012. 10. 7. vasárnap 06:23
Jó hosszú.
#5 anyád 2006. 08. 31. csütörtök 12:13
Kedves janipapa!
Ha nem vetted volna észre ez a történet az S/M kategóriába van sorolva, tehát ha normál szexről szóló történetet akarsz olvasni, akkor ne itt keresgélj. Aki ebben a kategóriában akar olvasgatni, az pont ilyenre vágyik, és egyáltalán nem biztos, hogy barom.
#4 strandlabda 2006. 08. 31. csütörtök 12:11
... és közben három ember belefulladt a medencébe, mert az úszómester nem volt a helyén a mukaidejében ...
#3 Jani papa 2006. 08. 24. csütörtök 20:29
Hát ha egy jóvágású fiatal férfi ilyet eltűr egy bármilyen gyönyörű nőtől, az vagy hülye, vagy egy mazohista barom, szal meg is érdemli. Nálam (és gondolom még sokunknál) egy nő vagy kapható a normális szexre, vagy mehet, és szadizzon ott, ahol hagyják.
#2 D 2006. 08. 22. kedd 15:58
Az utóbbi idő messze legjobb története a témában. Csak gratulálni tudok. Kiváncsi vagyok mi lesz a folytatás.
#1 Törté-Net 2006. 08. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?