A+ A-

A munkatársnő 1. rész

Egy irodában dolgozom számítógépen, ahol egy időben annyi volt a munka, hogy néha hétvégén is kellett dolgozni. Egyik alkalommal szombaton úgy alakult a dolog, hogy a recepcióslány és én voltunk csak benn az irodában.
Éva 21 éves volt, én pedig 32. Hosszú fekete haja teljesen harmonizált éjfekete szemeivel. Fehér vékonypántos felső volt rajta, ami egyrészt igencsak kiemelte napozástól barna fiatal feszes bőrét, valamint látni engedte, hogy nincs rajta melltartó. Ezt egy kicsit furcsának is tartottam, ugyanis kerek, méretes almamelleinek látványától arra gondolna az ember, hogy ezeknek a melleknek igencsak gravitálniuk kellene, de ezek a mellek csúfot űztek a fizikával. Apró fekete miniszoknyája csak arra volt jó, hogy határt képezzen keskeny csípője és hosszú izmos combjai között.
Egész idő alatt csak őt figyeltem. Arra vártam, hogy mikor fog lehajolni egy kicsit, hogy még többet láthassak a melleiből. Türelmetlenkedtem, hogy mikor cseréli fel újra keresztberakott lábait, mert ilyenkor mindig egy kicsit feljebb csúszott a miniszoknya, és minden ilyen alkalommal többet lehetett látni combjának belső feléből is.
Mivel nem tudtam kulturáltan és illedelmesen a munkámra figyelni, egy idő múlva Éva is észrevette rajtam, hogy milyen hatással van rám. Annyira tetszett neki a szituáció, hogy még jobban rájátszott. Egyre gyakrabban kezdett lehajolni, és a szeme sarkából nézte, hogy én hogyan reagálok. Amikor elsétált mellettem, akkor pedig állandóan hozzámsímult, hol a feszes fenekét nyomta gyengéden hozzám, hol pedig látványosan felizgult melleivel érintette meg az izgalomtól már teljesen remegő testemet. Az egyik ilyen huncut alkalommal úgy sikerült, hogy éppen előttem állt, amikor előrehajolt, és fenekét bőszen meredező farkamhoz nyomta. Egy pillanatra beleremegtem az izgalomba, amitől a farkam pont a két fenékdomb közé került, s nagy zavaromban erőteljesen elkaptam két oldalról a fenekét. Ha nem lett volna rajtunk ruha valószínűleg fel is nyársaltam volna.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 11. 23. vasárnap 18:47
Jó.
#5 papi 2013. 11. 7. csütörtök 07:29
Egész jó.
#4 A57L 2013. 09. 18. szerda 08:14
Nem rossz.
#3 sihupapa 2008. 11. 5. szerda 05:38
jó.
#2 Orgazmaker 2006. 08. 25. péntek 19:58
Hmm...tetszett.:)).Várom a folytatást, ha az is dominás lesz. Ez most 9, a következő lehet hogy 10 lesz.....
#1 Törté-Net 2006. 08. 19. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?