A+ A-

A legjobb utazás

Robival, miután testi-lelki jó barátok lettünk, úgy döntöttünk, hogy négyesben (ő, az ő egyik haverja, a legjobb barinőm és én) átugrunk Bécsbe, hiszen nyár van... a bulik pedig csalogatnak, és elég jó nyelvgyakorlási lehetőség. Azt a hibát követtük el, hogy este indultunk el, fáradtan, négyünk közül pedig csak Robinak és nekem volt jogsija, én mivel alkoholos csokoládét fogyasztottam a délután folyamán, inkább nem vezettem, Robi pedig fél kettő tájékán elfáradt. Úgy döntöttünk, hogy félrehúzódunk és egy pihenőbe várjuk meg a pirkadatot. Előkotortuk a csomagtartóból a két pokrócot, majd Gábor, Robi haverja, aki már többször jelezte nekünk, hogy barinőm, Trixi, bejön neki, így ők elmentek kettesben beszélgetni. Robival kettesben maradtunk, hátrahúzódtunk a hátsó ülésekre.
- Nem vagy álmos? - kérdezte Robi.
- Dehogyis - vigyorogtam kajánul.
-Nincs kedved megmasszírozni?
-De. Csak akkor fordíts nekem hátat...
Lágyan kezdtem el masszírozni, majd a kezem a hasára vándorolt, végül a nadrágjában kötött ki a mancsom, ahol a lágy simogatások hatására, Robi férfiassága már merev volt. Húzogatni kezdtem neki, a kezei pedig a combomat kezdték simogatni, majd egyre inkább a lábam közé vándorolt a keze. Nadrágon kívül kezdett izgatni, majd kezeivel lehúzta a zipzárt és a bugyimon keresztül simogatott. Bugyin keresztül tapogatta ki a már igen nedves nyílásomat, a megduzzadt csiklómat. Középső ujjával nyomkodott, majd befurakodott a bugyimba és bedugta az ujját. Lágyan, lassan ujjazott, miközben én ugyanolyan lágyan vertem neki. Egyre gyorsított, amire én is gyorsultam, közben majdnem elélveztem, de ezt az érzést későbbre akartam tartogatni.
A nadrágjából elővettem a merev hímvesszőjét. Ő óvatosan körbe sandított. Maga felé húzott és elkezdte a hasamat simogatni. Ekkor még senki sem tudta, hogy az előző kalandunk gyümölcse ott növekszik a pocakomban. Lágyan simogatta a hasam, kérdőn rám nézett:
- A múltkor nem védekeztünk...
- Most se fogunk... -feleltem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.85 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 03. 10. hétfő 08:57
Aranyos, csak rövid.
#2 genius33 2012. 10. 8. hétfő 12:53
Túl rövid.
#1 Törté-Net 2006. 08. 19. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?