A+ A-

Nyaralás 1. rész

Horvát országba mentünk nyaralni, férjemmel, a két gyerekkel, és anyuval. Kibéreltünk az utazási irodánál egy szép apartmant. Fényképről választottuk, közvetlen a tengerparton lévőt. Először utaztunk külföldre, így nagy volt az izgalom.
Szerencsésen megérkeztünk, és minden szebb volt, mint amit el tudtunk képzelni. Nem tudtam betelni a tengerrel. A gyerekek is rettentően élvezték.
Harmadik nap lehetett, amikor felmentem a part tetején lévő elárusító pavilonhoz valami gyümölcsöt vásárolni. Négy -öt ember állt sorba, én is beálltam, és vártam a soromra.
Éreztem, hogy mögöttem valaki nagyon közel áll hozzám. Hátranéztem, és a lélegzetem is elakadt.
Egy magas, gyönyörű srác állt mögöttem. Úgy 25 -30 éves lehetett. Rá mosolyogtam, ő visszamosolygott, és valamit mondott, de én nem értettem. Visszafordultam, és éreztem, hogy hátulról teljesen hozzám simul, és sugdos a fülembe, de nem értettem, illetve csak a szándékot értettem. Már a derekamon éreztem a kidudorodó férfiasságát. Ahhhhhhhh beleborzongtam! Éppen sorra kerültem, bevásároltam, még egyszer rámosolyogtam és visszamentem a családhoz. Teljesen be voltam indulva! Megindult a fantáziám! Uhhhhhhhhhh.
Be kellett rohannom a tengerbe, hogy lehűtsem magam! Úsztam egy nagyot, ami kicsit lehűtött.
Lehasaltam napozni, letoltam a melltartómat, és becsuktam a szemem, ábrándoztam, és elszunnyadtam.
Ahogy kinyitottam a szemem, kit látok? Őt! Ott hasalt egy törülközőn, majdnem kartávolságra. Engem nézett, és suttogott valamit horvát nyelven, közben egyértelmű mozdulatokat tett a csípőjével. Majdnem felrobbantam, de nem tudtam másképen reagálni, csak mosolyogtam, és arra vágytam, bárcsak egyedül lennék, és hagynám magam, azt csinálna velem, amit csak akar. Lassan felállt és elment, közbe többször hívogatóan visszanézett, de sajnos nem mehettem, mert ott volt a család. Tocsogott a pinám, és görcsöltem a vágytól. Nem mertem felállni sem, mert teljesen eláztam.
Délután fölmentünk az apartmanba, állandóan az a fiú járt az eszembe. Fogom -e még látni?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 10. 19. csütörtök 05:48
Ha nem kapja meg otthon, ami kell neki, elmegy máshová érte. Férjuram egy szót sem szólhat.
#3 papi 2013. 09. 7. szombat 10:45
Tök jó
#2 fekszipapa 2008. 08. 21. csütörtök 20:20

#1 Törté-Net 2006. 08. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?