A+ A-

Osztálykiránduláson

Még évekkel ezelőtt, amikor egyetemista voltam, a volt általános iskolám egyik nyolcadikat végzett osztálya a ballagás után kirándulni ment Pécsre. Korábban én is és a szintén egyetemista haverom is ebbe a suliba jártunk és a haveromat megkérte az igazgatónő, Zsuzsa néni, hogy elmenne - e velük, segíteni felügyelni a gyerekekre, mert az osztályfőnök az utolsó pillanatban lebetegedett, úgyhogy se ő, se annak a férje nem tud jönni, így helyette az igazgatónő jött velünk, egy másik tanárnővel.
A haver beleegyezett, aztán szólt nekem is és így csapódtunk a csapathoz. Miért, ne, igaz? Jó bulinak ígérkezett, amúgy se volt mit csinálni egész nyáron. Minden oké volt, a programok is, meg minden, a szállás se volt pocsék., a gyerkőcöket is sikeresen terelgettük. A csajokat nem zavarásztuk, gyerekek még, bár némelyikük már ugy nézett ki, mint egy igazi nő. Mi persze azonnal elkezdtünk hajtani a tanárnőkre, de eleinte csak óvatosan, elvégre mégiscsak tanított mindkettő bennünket. Nem voltak ám rondák, bár hozzánk képest jelentősen korosabbak. Zsuzsa néni jó negyvenes, magas, izgató alakú, asszonyosan kívánatos testtel, a másik viszont, Kati néni határozottan csinos kis középkorú, de elég ridegnek tűnt. Viszont, amikor fürdőruhában voltak, evett bennünket a fene rendesen utánuk, nem győztük takargatni az álló farkunkat.
Hogy levezessük a feszültséget, a haverral éjszakánként elmentünk csavarogni, nőket hajtani, ami igazából csak egyszer sikerült, mármint nőket felszedni.
Az utolsó nap estéjén búcsúbuli volt, kajával, tánccal, ahogy illik.
Éjfélkor lett vége. a bulinak és mivel igen fickós voltam, tettem egy gyenge próbálkozást Zsuzsa néninél és mondtam neki, hogy jöjjenek át a szobánkba, van egy üveg vodkánk és hozzá kóla, beszélgessünk még.
Pillanatok alatt megtanácskozta Kati nénivel és a legnagyobb megdöbbenésünkre beleegyeztek, mondván, ők is szeretnék megköszönni, hogy ilyen klasszul segítettünk nekik.
Minden szolidan indult. Beszélgettünk, iszogattunk, mi persze a haverral valahogy mindig kicsit több vodkát öntöttünk az ő kólájukba, mint kérték. Piszok jól éreztük magunkat, sőt egyre jobban, főleg, ahogy egyre merészebben bámultuk a haverral ezt a két nőt. Még jó, hogy farmerban voltunk, különben ajaj. Elfogyott a mi kólánk és azt mondta Zsuzsa néni, hogy neki még van a szobájában, átmegy és hoz. Rögtön felugrottam, hogy elkísérem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.45 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2016. 09. 22. csütörtök 07:54
Egész jó.
#6 feherfabia 2016. 01. 2. szombat 06:58
Nagyon jó!
#5 A57L 2014. 01. 3. péntek 04:35
Egész jó.
#4 sikamika 2012. 12. 3. hétfő 23:07
huu ez nagyon jo volt. de a végét igazán lehetettt volna részletezni!!!
#3 Barbara 2010. 09. 22. szerda 17:44
A történet piszok jó, de igaza van Kefének, a vége túlságosan el van kapkodva. Egy kicsit több részlet jót tett volna neki.
#2 Kefe 2002. 12. 18. szerda 14:59
nagyon jó, csak a végét nem szbadott volna elkapkodni, lerövidíteni. ezért csak 8.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?