A+ A-

A feleségem álma

Sokszor álmodoztunk a feleségemmel arról, hogy milyen lenne, ha több fiú kefélné egyszerre. Mivel imádja a vadabb szexet, - ha csak elméletben is- de megpróbáltam elképzelni a történetet. Tegnap este meséltem el neki
"A konyhában vagy és főzöl. Belépek és megvadít a szexi kis ruci ami rajtad van. Látom, hogy alatta semmi sincs. Odalépek és meg akarlak csókolni, de eltolsz magadtól.
Teljesen be vagyok gerjedve, magamhoz húzlak, de el akarsz tolni, ezért megszorítom a karod erősen és odarántalak. Megcsókollak, te védekezésképpen beleharapsz a nyelvembe. Ettől egy kicsit pipa leszek, megfordítalak és a konyhapultra löklek, szétterpesztem a lábad, a térded alatt megfogom a lábad és belenyalok a pinádba, vadul, "éhesen", és nyalni kezdelek, de hiuzod a feneked, de megtartalak és nyallak tovább.
Felállok és meg akarlak csókolni, de nem hagyod, ezért a karodat fogom és a nyakadat csókolom, közben letépem a ruhádat.
Meztelenül állsz előttem. Egyik kezemmel megfogom a puncidat és egy ujjamat azonnal beléd nyomom. Te a szabaddá vált kezeddel el akarsz tolni ezért, megfordítalak és a pultra döntelek, lenyomlak a pultra és hátulról benyomom a farkam a puncidba. Vadul erősen, mindig tövig elkezdelek dugni...
Ahogy duglak, te próbálsz menekülni ettől sokkal izgamasabb, ahgy menekülésképpen a fenekedet csavargatod, egyre nagyobb hévvel duglak. A dugás eredményeképpen a védekezésed lanyhul, lassan te is élvezni kezdesz, és kezeimet már használhatom arra hogy masszírozzam egyik melled, másik kezem hüvelykujját pedig a popsidba dugom, ahol a farkamhoz szorítom a gátat és ujjam a farkammal együtt mozog. A vadság és a gerjedelem, most olyan hatással van rám, hogy amikor te elélvezel pár lökés után telespriccelem a pinádat.
Kihúzom a farkam, te mérgesen eltolsz magadtól és elmész tépett ruhád helyett egy másikat felvenni, nem szólsz hozzám.
Ekkor csengetnek és két barátom érkezik. Te nyitsz ajtót, ezért csak egy köntöst tudtál felvenni. beengeded őket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.16 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 05. 6. kedd 05:25
Egész jó
#3 A57L 2013. 09. 30. hétfő 04:38
Nem rossz.
#2 rolyka 2006. 08. 13. vasárnap 11:39
Szinopszisnak nem rossz, de jobban ki kellett volna fejteni. A téma megérne egy 3 - 4 részes folytatást úgy, hogy a benned és a feleségedbe motoszkáló érzések is le legyenek írva. Így csak 5 pötty.
#1 Törté-Net 2006. 08. 13. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?