A+ A-

Kirándulás és egyebek 2. rész

Felöltözünk és sétálni indulunk a hegyek felé, Géza és Klári otthon maradnak, egyéb teendőik miatt, csak mi megyünk négyesbe. Az erdei ösvényen haladunk és beszélgetünk ugratjuk egymást. Meleg van, és sétálunk az árnyas fák közözz, néha leülünk pihenni, mindegyikőnk hátán hátizsák benne uzsonna, és innivaló. Miért nem meztelenül sétálunk mondja Ildi, Ö egy szex mániákus, és a ruhák, kérdezem, tegyük a hátizsákba. Úgy is teszünk meztelenre vetkőzünk és hátunkon a hátizsákkal sétálunk tovább Jó így mondja Ildi élvezem a meztelenséget, Én is mondja a feleségem, Én is szeretek meztelenül menni az erdőben. Két turista jön velünk szembe egy fiú egy lány megállnak és néznek, elkapják a szemüket de kitérni nem tudnak. Nevetgélnek rajtunk, Így jobb sétálni, szol nekik a feleségem próbáljátok ki. Ők nevetgélnek, és mennek tovább, és vissza, vissza néznek ránk, és amikor visszanézek látom, hogy megfordulnak jönnek utánunk, és vetkőznek meztelenre a ruháikat a kezükbe hozzák, utolérnek bennünket. A lány szólal meg Ági vagyok a barátom meg Laci magukkal tarthatunk, kérdezték Igen mondtuk mi, és így már hatan mentünk meztelenül. Egy tisztásnál megpihentünk, és beszélgettünk, közben Ildi elkezdte szopni a farkamat, elém térdelt és szopta a lány vagyis Ági alig bírt magával Laci fasza felállt a látványtól, és Én beszélgettem vele tovább aki a faszom szopja az Ildi, aki Andrásnak a barátja, és aki ott András faszát fogdossa az, az Én feleségem magyarázom Áginak, aki egészen közel lépet, és figyelte Ildi szopását, és mivel Laci is léggé közel volt álló faszával így Ildi nem sokat tétovázott, Ági döbbenetére bekapta Laci faszát, és szopta, Laci meg sem tudott mozdulni, Ági felocsúdott és kiabált, az, az Én farkam mondja. A feleségem megszólat, itt minden közös, Ildi megint az Én farkam szopja majd megint Laciét Ági csak néz, pláne amikor András és a feleségem odajönnek hozzánk és Ági ránézett a feleségem kezében lévő meredező szerszámra, már el is felejtette Laci farkát. Térdre rogyott András előtt, vagyis annak fasza előtt, és két kezével átmarkolta, és bekapta a hatalmas szerszámot, tág szemekkel nézte és szopta. Laci ezt látva felizgult és elélvezett bele Ildi szájába, az meg csak nyelte a gecit.
Ildi szája szélén folyt ki Laci gecije, és gecitől csöpögő szájába vette az Én farkamat, és most azt szopta, már jó kemény volt, és Én kihúztam farkamat a szájából, és Ágihoz mentem aki nagy hévvel szopta András nagy faszát, és megemeltem a földről ahol guggolt, és mivel Ö a szájából nem volt hajlandó kiengedni András farkát így állva behajolva szopta azt tovább. Simogattam a fenekét, benyomtam a pinájába ujjaimat, ami csupa nedv volt, és odaillesztettem a farkam és benyomtam neki hátulról. Halk sóhajjal fogadta magába a farkamat, és elkezdtem baszni. Laci tágra nyílt szemekkel figyelte, hogy a barátnőjét idegenek szopatják, basszák, és Ö csak nézi, hagyja ezt, és közben lenéz Ildire aki továbbra is szopogatja lankadt faszát. Emese is minket figyel kis terpeszben áll tőlünk nem messze, és egyik kezével a pináját, a másikkal a melleit izgatja. Ági megfeszül, élvezés előtt áll, a teste remeg, és érzem a farkamon, hogy pinája összerándul, és elélvez. Szorít a pinája és elvezi a gyönyört. Most nem szopja András farkát, csak a szájában tartja azt. Lassan visszazökken a valóságba, és ismét intenzíven nekilát a szopásnak, és elkezdi mozgatni a fenekét is. Ez nekem szol gondoltam, és tovább pumpálom a pináját. András rám néz, Int a fejével, és ez azt jelenti, hogy cseréljünk helyet, Ö is beszeretne verni Ági pinájának. Kihúzom a farkam, és megyek András helyére, de Ági nem akarja szájából kiengedni András farkát, aztán rájön, hogy a hatalmas fasz az övé marad csak máshól, és így már megy a dolog tovább.
Ági bekapja a faszom szopja, és András mögé lép, beigazítja dorongját, és betolja a csúszós pinába. Ági megugrik felém, érzi hogy nem akármi került belé. András elkapja a csípőjét, én meg a fejét, hogy ne tudjon felállni, és András ekkor lassan teljesen betolja iszonyú méretét. Ági visít, és a faszomat kiköpi a szájából. Én fogom nehogy elszaladjon, vagy felálljon. Ági megfeszíti magát, és remeg, a lábai össze akarnak csúszni, még jó, hogy András tartja a csípőjénél fogva, de a hatalmas faszt nem húzza ki belőle, csak nagyon lassan mozgatja benne, és Ági már élvez is, megremeg, szemei kidüllednek, és élvez, kiabál, istenem elélveztem, elélveztem egy lökéstől elélveztem, kiabálja, így lassan mondja Andrásnak, így nagyon jó kiabálja, ez nagyon jó, és megfeszíti lábait. egy kicsit topog, hogy biztos pontot találjon a lábainak, közben a derekamba kapaszkodik, és a faszomat ismét a szájába veszi, szopja. András kétszer háromszor végighúzza benne a faszát oda vissza, és Ági megint kiabál, nem bírom ki, nem bírom, kiabálja, jön érzem, hogy jön, megint élvezek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.21 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2016. 04. 17. vasárnap 11:57
tűrhető
#7 A57L 2013. 10. 21. hétfő 04:26
Elég jó.
#6 genius33 2013. 04. 13. szombat 05:51
Nemrossz smile
#5 maci50 2009. 05. 25. hétfő 10:31
:D
#4 maci50 2009. 05. 25. hétfő 10:30
:D
#3 maci50 2009. 05. 25. hétfő 10:30
:D
#2 róka 2007. 09. 23. vasárnap 14:24
tul sürü a történet vagyis nem az igazi
#1 Törté-Net 2006. 08. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?