Jobb félni, mint megijedni 1. rész

Szavazás átlaga: 8.77 pont (411 szavazat)
Megjelenés: 2006. augusztus 7.
Hossz: 8 963 karakter
Elolvasva: 28 448 alkalommal
Pontosan 30 éve történt. Tombolt a kánikula. Aki csak tehette a hűvösre húzódott és azzal
hűtötte magát amivel tudta. Akkoriban még hírből sem ismertük a légkondicionálást, mint ahogy az AIDS-t sem. Pótvizsgára készültem és eléggé el voltam kenődve, hogy míg mások a strandon szórakoznak és hűsölnek, nekem a könyveket kell bújnom. Mindenkire haragudtam aki egy kicsit is felszabadultabban érezte magát. Ráadásul a kollégiumból is ki kellett költöznöm, mert indult a felújítás. Szerencsére az egyik csoporttársam édesanyja tudott szerezni egy helyet egy munkásszállón, így nem kellett albérletbe mennem erre a – remélem – kisidőre, ráadásul ingyen volt.

Ez a hely nem volt egy palota, de volt fürdési lehetőség és egyedül voltam egy szobában, ami
nekem nagyon fontos volt, mivel én éjszakai bagoly vagyok és éjszaka jobban tudok tanulni.
Dél már elmúlt ezen a napon is mikor felkeltem. Ahogy kinéztem ablakon láttam, hogy szinte izzik az utca. A szálló kihalt volt, mert hétvégére általában hazautaztak a munkások. Nem volt nagy épület a szálló. Egy folyosóból állt szintenként, melynek végén volt a zuhanyzó és WC. Gondoltam letusolok, ha már úgy is ilyen kihalt minden. Hosszan folyattam magamra a hideg vizet. Kellemesen éreztem magam. Mikor kiléptem a zuhanyból éppen csak magam köré tekertem a törülközőmet és indultam a szobám felé.

Ekkor vettem észre, hogy nem vagyok teljesen egyedül az épületben, mivel a folyosó metlahi kövén vizes lábnyomok vezettek az egyik szobába. Kíváncsi voltam ki az aki nem ment haza hétvégére, és elindultam a szoba felé. Már minden munkást ismertem, némelyikkel elég jó viszonyba is kerültem, pláne miután néhány üveg
s
alf
ör
is közelebb hozott bennünket. Egyedül a művezetőjük Jani bá' volt – a többiek így szólították – akit sehova nem tudtam tenni. Szikár, sovány testalkatú szigorú tekintetű, nagybajuszú kopasz ember volt. A fejét borotválta, és ez akkoriban elég ritka volt. Általában 2-3 napos borostával járt. A borostája őszes, a bajusza és a szemöldöke viszont koromfekete volt. Talán ez adta a szigorúságát. A többiek szerették, mert bár szigorú volt, de igazságosan bánt az emberekkel.
Kíváncsi voltam melyikőjük maradt a szállóban, hátha este el tudunk menni egy
s
alf
ör
alf
re
.
Ahova a lábnyomok vezettek annak a szobának félig nyitva volt az ajtaja. Belestem.
A szobában rend volt. Az ágyak bevetve, csak az egyiken feküdt valaki. Rögtön láttam, hogy a Jani bá' az. Egy szál klotgatyában feküdt a hátán a szeme lecsukva. Őszes mellszőrzetén megcsillant egy-egy vízcsepp.

Most láttam először ennyire nekivetkőzve. A többiekkel zuhanyoztam is együtt, de Jani bá'
valahogy mindig úgy intézte, hogy egyedül fürödjön. Tán szégyellős volt az "öreg"? Ki tudja.
Mindenestre, nekem most felgyorsult a szívverésem. Kimondottan szép férfi testet láttam az ágyon. Izmos, (de ez nem az a magamutogatós izmosság), hanem a munkában szerzett izmok
látszottak a karján a mellén a lábán. Borostás volt megint, ami engem külön izgalomba hozott.
Egyenletesen mozgott a hasa a ki-be légzések ütemére. A szőrzet a mellkasáról lehúzódott a
gatyájába, de érdekes módon egyre sötétebb színe volt, úgyhogy mire eltűnt már egészen fekete volt. Szívesen megnéztem volna, hogy milyen színű lejjebb is, de hát esélyem sem volt erre. A farkam már ágaskodott a törölköző alatt a látványtól. Nem tudom meddig nézhettem ezt a gyönyörű férfi testet, fél percig öt percig? Annyira megigézett a látvány, hogy mozdulni sem tudtam. Ekkor hangot hallottam az ágy felől:
– Gyere be és tedd meg amire gondolsz!
Úgy megijjedtem a váratlan hangtól, hogy majdnem elállt a szívverésem. Összerezzentem és
lecsúszott a törölköző a derekamról. Ott álltam, csupaszon álló dákóval. Úgy éreztem menten elsüllyedek.
– Na, mire vársz, gyere és húzd le a gatyám! Vagy nem azt szeretnéd?
– De, de – dadogtam
Beléptem a szobába, valahogy eljutottam az ágyig. Remegő kézzel, mint aki nem hiszi, hogy ez mind vele történik (nem hittem), elkezdtem lehúzni a az öreg alsóját. Ő még segített is oly
módon, hogy megemelte a csípőjét, így könnyebben tudtam, lehúzni róla a zuhanyozástól még egy kissé nedves nadrágot. Mikor előbukkant méretes szerszáma, amely már félig megtelt vérrel, azt gondoltam menten elájulok. A gatyát a földre dobtam. Az öreg ekkor a lábát szétterpesztette és elnyúlt az ágyon.
– Gyere – mondta.
Melléfeküdtem. Elkezdte simogatni a fejem, majd lassan előbb a nyakam kezdte el csókolgatni, majd az arcom, végül a szám. Nyelve rögtön behatolt a számba és kutakodni kezdett. Őrölt csókolózásba fogtunk. Engem felajzott az egész helyzet, de éreztem ő is egyre jobban tűzbe jön. Simogattuk, öleltük egymást. Ágyékaink összetapadtak, éreztem a két ágaskodó szerszám egymásnak feszülését.
– Állj az ágy mellé – parancsolta.
Engedelmesen odaálltam az ágy mellé ekkor ő, hanyatt feküdt, feje lecsüngött és bekapta a
szerszámomat. Úgy feküdt az ágyon, hogy a dákóm szinte teljesen becsúszott száján keresztül
egészen a torkáig. Ahogy így feküdt, a farka meg-meg emelkedett a vér lüktetésének ütemére.
Mennyei érzés volt. Ez a helyzet azonban módot adott arra is, hogy felé hajolva én is bekapjam az meredező faszát. Mivel tele volt a szája csak egy elégedett nyöszörgést hallottam, amit biztatásnak véltem. Dákója pont olyan volt amilyet én szerettem. Vastag, erőteljes.
Újra visszafeküdtünk az ágyra. Simogatás közben az ujjam a feneke felé vette az irányt. Először csak lassan, de mind bátrabban hatolt be a lukba. Kéjes nyögés volt a válasz:
– Ez az fiam – csináld csak. – Nyögte.
Pár perc után gyengéden hasra fordított és ő kezdte el a lyukam környékét simogatni, majd benyálazva ujját ő is behatolt. Kéjesen nyögtem. Ez az amit legjobban szeretek, mikor a fenekem környékét kényeztetik. Majd olyat éreztem ami forrósággal öntött el. A nyelvével kezdte nyalogatni, először a lyukam környékét majd a lyukamat is. Szinte a nyelvével akart behatolni a még szűz seggembe. Nagyon élveztem a helyzetet. Egyre könnyebben, ment az ujjazás is. Egyszer egy kis ujjazás egy kis nyalakodás. Egyre jobban begerjedtem. De az öreg is, mert zihált, nyögött. Egyszerre csak azt éreztem, hogy ez nem az ujja de se nem a nyelve, hanem valami hatalmasabb. Már nem érdekelt mi az, csak jöjjön. Jött is. Először azt hittem szétszakadok, de akkor az mondta az öreg:
– Lazíts!
Megpróbáltam és már feszített is valami nagyon hatalmas, kemény, de mégis élő dolog.
Először éreztem idegen faszt a seggemben és ez eléggé furcsa, de nem kellemetlen élmény volt. Mikor teljesen benyomta dákóját az öreg, megpihent a hátamon. Éreztem, amint lüktet a fasza a seggemben. Lassan elkezdett mozogni a csípőjével, ki-be húzta-tolta a dákóját. Fel-fel szisszentem, ahogy egyre gyorsabbá és gyorsabbá vált a mozgása. Miközben lihegett kérdezgetett:
– Baszott már meg valaki?
– Még nem – nyögtem.
– Akkor jó – mondta, és fokozta a mozgását.
Minden ütemnél a a golyói hozzácsapódtak az enyémekhez. A csattogás egyre gyorsabb lett, ahogy fokozódott a tempó. Egyre jobban bevadult az öreg. Éreztem nemsokára elélvez. A dákója, ahogy éreztem még jobban bekeményedett, majd egy hatalmasat kiáltott az öreg, és ebben a pillanatban a forró geci elöntötte a seggemet. Még vagy hármat – négyet lökött Jani bá' majd elcsendesedett. Éreztem, hogy a fasza húzódik összébb, de még benn tartotta az öreg.
– Régen élveztem ilyen jót, te kölyök. – mondta.
– Örülök neki. – mondtam, és tényleg örültem.
– Most te jössz – mondta, és kihúzta már lekonyult a farkát a hátsómból. Hátamra fektetett és
bekapta a farkamat. Gyakorlott mozdulatokkal elkezdte szopni. Nagyon jól csinálta. A makkomat külön a gallérjánál simogatta, nyelvvel kényeztette, nyalta a faszom. A golyóimat közben összefogta és enyhén masszírozta, majd azt is megnyalta. Már dobáltam magam a gyönyörtől, kiáltottam:
– Még, még – ne hagyja abba.
Mikor már nem lehetett fokozni a gyönyört, és látta mindjárt elélvezek, gyorsan a szájába kapta a farkamat. Mikor megéreztem a forró szájat, nem tudtam tovább visszatartani és egy nagy nyögéssel a szájába eresztettem a gecim. Ő továbbra sem engedte ki szájából a faszom, így az összes anyag a torkába lövellt. Lenyelte, majd tovább szopogatta a már lankadt farkam.
Leizzadva feküdtünk egymás mellett.
– Jó volt? – kérdezte
– Fantasztikus volt – mondtam
– Egy kérésem lenne – mondta.
– Mi, az? – kérdeztem vissza.
– Ne áruld el senkinek, ami most történt.
– Jó – mondtam, de csak egy feltétellel.
Felszaladt a szemöldöke, mikor megkérdezte:
– Milyen feltétellel?
– Ha még ma megbaszhatom János bátyámat!
– Hű, kölyök nem tudhatod, mit kérsz tőlem. De ha ez a feltételed, legyen. De előtte elmesélem majd, miért olyan nehéz kérés ez nekem.
– Na zuhanyozzunk le, és aludjunk egyet, a nagy esemény előtt.
(Mint említettem, ezek az események 30 éve történtek. Akkoriban még szabadabban éltünk, nem ismertük az AIDS-et még hírből sem. Azóta persze mindig gumit használok, és partnereim is. Mert jobb félni, mint megijedni. )

folytatása következik
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.77 pont (411 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
didide
2023. március 14. 10:09
#17
Nem jött be
1
én55
2022. április 28. 09:03
#16
Nekem már a téma se jött be.
1
t
t.555
2017. június 26. 03:42
#15
Jó történet!
1
feherkalman1
2016. október 29. 09:14
#14
Egyet értek veled. gaborthefirst
1
i
ivol
2016. augusztus 23. 08:36
#13
Egy jó erotikus történet jött ki belőle a szükséges erotikus leírással.
Jó alkotás.
1
barbi81
2016. június 23. 08:32
#12
Nagyon jo kezdes
1
r
robin00
2015. augusztus 24. 21:57
#11
Nekem tetszett, hajrá... 9p
1
t
ttFla51ixbAr
2015. április 18. 05:53
#10
Ohh bocsánnat: " korábban leirt férfiasságot" 🙂 Jaj, mekkora elirás, hülye iPad 🙂
1
t
ttFla51ixbAr
2015. április 18. 05:52
#9
Túl sok az "öreg". Itt a Jani bá egy életerôs férfi, az "öreg" szó túlzott használata tompitja a koránban leirt férfiasságot. amúgy jól megirt történet. 9 pont.
1
a
A57L
2014. november 19. 07:13
#8
Jó kezdés.
1
g
gaborthefirst
2013. június 7. 07:03
#7
Nem jött be. Különben meg óriási hülyeség, hogy jobb félni, mint megijedni. 🙂 Azt akarták ezzel mondani, hogy az elővigyázatos embert nem érik kellemetlen meglepetések. Na légy észen! 6 pont. Üdv.
1
Blazselyovics Béla
2008. november 7. 20:24
#6
én is szeretnék ilyen méretes fasszal találkozni
1
nagyjanos
2008. március 12. 08:23
#5
nagyonjo
1
mc
2008. március 11. 09:55
#4
Király történet. Elképzeltem az egészet. Nagyon jóó. sok ilyet.
1
imi
2006. augusztus 23. 14:25
#3
Nagyon jók a történeteid. Minél elöbb szeretném olvasni a folytatást
1
alin
2006. augusztus 10. 15:28
#2
Igen! de jó!
1
T
Törté-Net
2006. augusztus 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1