A+ A-

Ajándék

Furcsa évet zártam. Végül is ami Kriszti és köztem történt, nem tudtam eltitkolni Dóra elől. A lelkiismeret furdalás csúnya, és idétlen dolgokat műveltetett, míg a történtek után néhány hónappal ki kellett hogy pakoljak, mert már magam számára is elviselhetetlen voltam. Dóra persze otthagyott, amit teljesen meg is értek, és bár úgy éreztem, szeretem nem akartam tönkretenni egy fiatal lány életét azzal, hogy egy megbízhatatlan pasival van együtt. Magam számára is ostobaságnak tűnt a dolog. Szerencsére Krisztával legalább meg tudtam beszélni a dolgot, így jóban maradtunk, hármunkon kívül szerintem csak Dóra barátai tudták a történteket, de abban a társaságban ahova járunk nem merült fel a lehetőség. Amúgy Kriszta kivirult ezalatt a pár hónap alatt. Nem pasizott, ezzel szemben sokat járt társaságba, és váltig állította hogy ez miattam van, mert az "ajándék" amit kapott megváltoztatott benne sok-sok dolgot. Ismét jó barátok voltunk, és bár ez nem volt szándékos sokszor lógtunk együtt, akár nagyobb társasággal, akár csak ketten. Soha nem jött szóba, hogy feküdjünk össze, mert nem is vágytunk rá, megelégedtünk a barátságunkkal. Nekem volt egy futó kapcsolatom, de akkorát még nem csalódtam emberben mint abban a lányban, és mivel nem volt időm hogy beleszeressek, a szex sem volt rám nagy hatással, igazándiból könnyen elfelejtettem.
Az október elég hideg idővel köszöntött rám, de nekem talán ez volt az év legjobb hónapja. Először beszéltem régóta Dórával, és normálisan tudtunk szót váltani. Összejött valami fickóval, aminek én nagyon örültem, mert legalább ő boldog, hamár így elszartam a kapcsolatunkat, meg persze megbeszéltük hogy tartjuk a kapcsolatot, ami e-mailen és telefonon folytatódott. Lassan úgy éreztem hogy lehetünk még barátok a történtek ellenére is.
A szülinapom közeledtével megnőttek a "gyanús" telefonok, tudtam hogy valami készülődik a háttérben. Tréfás megjegyzések, a koromra vonatkozó nem túl hízelgő szavak erdejét kaptam, de hát én vagyok a hibás, mert én is ezzel szoktam humorizálni ha másnak van ez a jeles évfordulója. Végül is megtudtam hogy a hátam mögött sunyin Kriszta szervezi a szülinapi party-mat. Már előre örültem, ugyanis amit Kriszta szervezett mostanság az átkozottul jó volt. A nagy nap reggele borús és esős volt, mindent eláztatott a sürü cseppekben hulló eső.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 10. 10. kedd 06:44
Nagyon szép. Így szeretem én is.
#6 zsuzsika 2014. 11. 9. vasárnap 09:30
Nem rossz.
#5 listike 2014. 06. 4. szerda 14:04
Szép volt.
#4 A57L 2014. 05. 29. csütörtök 06:02
Nem rossz írás.
#3 papi 2013. 12. 25. szerda 09:57
Tetszik
#2 sihupapa 2008. 12. 22. hétfő 21:04
jóóóó
#1 Törté-Net 2006. 08. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?