A+ A-

Mea Culpa 6. rész

Tudtam, hogy minél előbb nőt kell találnom, hónapok óta nem volt nemi kapcsolatom, leszámítva a múltkori hittan korrepetálás. A legkézenfekvőbb megoldás Amália volt.
Sikerült a bizalmába férkőznöm, nagyra tartott amiért sikerült a diákokat megreguláznom.
Rábeszéltem, hogy ő is vezesse be a testi fenyítést, nehezen állt kötélnek, de aztán úgy vettem észre egyre jobban tetszik neki a dolog. Összebarátkoztunk, ha egymás közt voltunk tegeződtünk. Amália a születésnapját ünnepelte, meghívott vacsorára, hogy ne legyen egyedül. Vacsora után borozgattunk, gyónásszerű beszélgetésünk alkalmával bevallotta, hogy a vesszőzés kéjes érzést okoz neki. Azt is elmondta, hogy eddig férfival csak egy alkalommal volt, de nagyon visszataszítónak találta az aktust. Valószínű a bor tette ilyen közlékennyé.
- Azt hittem, hogy egy ilyen intelligens, vonzó, izgalmas nőnek rengeteg hódolója van - - bókoltam
- Sajnos nem így van, kerülnek a férfiak, talán túl műveltnek tartanak - - morfondírozott. Vagy lehet, hogy csúnya vagyok azért nem kellek senkinek.
- Kivánatos vagy, fiatal vagy megérdemled, hogy szeressenek - vigasztaltam.
Mellé ültem a kanapéra, és megsimogattam az arcát, hozzám bújt. Iszonyú szeretet hiánya volt, és én ezt próbáltam kihasználni. Amikor a mellét megérintettem a vékony blúzon keresztül felsóhajtott. Kissé kibontakozott az ölelésből, a szemembe nézett, majd szenvedélyesen szájon csókolt. Nagyon gyengéden bántam vele, simogattam, becézgettem, és lassan vetkőztettem. Formás kemény mellei voltak, a rózsaszín bimbóudvar közepén a mellbimbók hetykén ágaskodtak. Lehúztam a szoknyáját és a bugyiját is, itt feküdt előttem anyaszült meztelenül. Nem volt tökéletes az alakja, a comjai kicsit vastagok voltak, és a feneke is méretes volt. Mégis olyan kívánatosnak találtam, ledobáltam a ruháimat. Elkerekedett szemmel nézte lüktető férfiasságom, a kezébe adtam, félve fogta marokra. Nem akartam lerohanni, a lábai közé térdeltem és finoman szájjal kényeztettem. Amikor betoltam a nyelvem a forró hüvelybe, hangosan felnyögött. Biztos voltam abban, hogy ilyen élményben még soha nem volt része. Kicsit még nyalakodtam, majd hanyatt feküdtem a szőnyegen, fütykösöm árbocként ágaskodott. Amália fölém guggolt, és lassan magába fogadta a fényesen feszülő hímtagom. A szemei csukva voltak, és az arcán üdvözült mosoly volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (94 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 08. 5. szerda 06:44
tetszett!
#4 papi 2013. 11. 4. hétfő 07:40
Egész jó
#3 A57L 2013. 07. 28. vasárnap 05:03
Nem rossz.
#2 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 22:16
ilyenek ezek a papok
#1 Törté-Net 2006. 08. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?