A+ A-

Olasz nyár

Napfény és tengerpart. Olaszországi nyaralás Riminitől délre augusztus utolsó napjaiban. Ez volt az első eset, hogy feleségemmel, Katival együtt mentünk külföldre házasságkötésünket követő harmadik évben. A tengerpart, a strandok, a szállodák, a parti bazársor mind mind csodálatos élményt jelentett számunkra. Életritmusunk pillanatok alatt megváltozott és felvettük a mediterrán szokásokat. Későn keltünk és a bőséges reggeli után még visszafeküdtünk lustálkodni, vagy a bazársoron sétálva nézegettük a temérdek árut. Aztán a strandon folytattuk a napot, elnyúlva a parti fövenyen élveztük a meleget és a semmittevést. Nem tudtam betelni a látvánnyal, amint a szebbnél szebb nők csípőig felszabott fürdőruhákban, alig takart ágyékkal le - fel sétáltak előttem, vagy mellettem elnyújtózva nyugágyaikban süttették magukat. Kati is rendszeresen levetette a bikini felsőt és csak a kis tanga fürdőruhában napozott, amit itthon soha nem tett volna meg. Még a házunk teraszán is képes volt felvenni a melltartót a fürdőruhájához, nehogy a szomszéd meglássa. Egyébként a szomszédunk jóval túl a nyugdíj korhatáron és jóval túl a három dioptrián nagy tisztelője volt feleségemnek, de csak akkor ismerte fel, ha Kati ráköszönt. A tengerparti hangulat most megváltoztatta szokásait és lehet mondani, mindkettőnk szokásait.
Amikor meguntuk a strandot és a fürdőzést hazamentünk lakásunkba, ami alig volt messzebb két - három percnyi sétánál. A kora délutáni órákra a meleg is elbágyasztott és a tengervíz után is jó volt lezuhanyozni, aztán hűsölni a beárnyékolt szobában. Már az első napok után új játék alakult ki köztem és feleségem között a délutáni csendes pihenők során. Kati a napra és a sóra panaszkodva rendszeresen kente bőrét különböző testápolókkal, aminek fürdés után jött el az ideje. Ilyenkor a zuhanyozóból kijövet a teste köré csavart törölközőt az ágyra terítette és nekem kellett a hátát végigkenni az illatos krémekkel. Az első alkalommal talán az utazás fáradalmai miatt még nem találtuk meg ennek a délutáni órának csodálatos lehetőségét és a kozmetikai kezelésen túl együttlétünk a közös szunyókálásra korlátozódott. A következő alkalommal is minden úgy indult mint az előző nap, de a pihenés és a strandon szerzett élmények egyikünket sem hagyták hidegen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (148 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 01. 10. vasárnap 15:24
Nemrossz.

10 Pont!
#5 papi 2014. 04. 18. péntek 04:50
Egész jó
#4 David 2004. 03. 6. szombat 10:53
Nem tudom,én nem örülnék ha a feleségemet valaki megbaszná vagy megszopatná főleg ha engem nem szopott még le.Lehet,hogy én nem vagyok elég modern?
#3 dido 2004. 02. 7. szombat 17:11
Nem rossz!

Ez igaz történet volt?
#2 én 2004. 01. 11. vasárnap 16:40
folytatás nincs? amugy szerintem jó, bár lehetett volna kicsit hosszabb is.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?