A+ A-

Koleszos napjaim 1. rész

A koliról tudni kell, hogy az eredetileg 2 személyes szobákban hárman laktunk. Ezt úgy oldották meg, hogy az egyik ágy emeletes volt. Én aludtam felül, alattam egy srác, akit nem nagyon bírtam, mert elég nyálas fickó volt, és az ágyamtól jobbra, lent aludt a nyálas fickó haverja. Egyszerűen tökéletes volt az alakja, az arca, a mozdulatai. Mikor először
megláttam, elakadt a szavam. Ilyet még sosem éreztem, hogy egy fiú is lehet ilyen hatással rám! Nevezzük most Szabinak. Magas, szőke hajú, zöldes szemű, nagyon vékony, de mégis izmos srác volt. Táncolt kiskorától kezdve, ez látszott a mozgásán, de nem olyan idegesítően, mint a nyálas srácnál, Ádámnál. Ádám mindig furcsa csípőmozgással járt, rázta az egyébként nagyon jó seggét, de ez nem csak engem idegesített! Mindenki kapásból azt mondta rá, hogy meleg, de mindig volt barátnője, így a pletykák lassan lecsitultak. Én is kezdtem elfogadni olyannak, amilyen. Ez azért is ment könnyen, mert lefoglalt a barátja, Szabi. Kicsit ijesztő érzés volt számomra, mikor rajtakaptam magam, hogy szinte bámulom őt. Csak egyszer történt meg, hogy egyszerre zuhanyoztunk, utána mindig kerültem a hasonló alkalmakat, mert merevedésem lett a látványától! Ez egy (addig) hetero srácnak nagyon rémisztő érzés!
Akárhányszor hozzámért, bizseregni kezdett a gyomrom. A tekintetében el tudtam volna veszni. És ő annyira kedves volt, nem csak a külseje fogott meg, hanem a viselkedése is. Nagyon humoros, intelligens, művelt fiú volt. Féltem bevallani önmagam előtt, de beleszerettem!!!
Egyre több időt akartam vele tölteni, kettesben, de a nyálas haverja állandóan ott volt! Mikor tudatosult bennem, hogy mit érzek Szabi iránt, akkor újra zavarni kezdett Ádám jelenléte.
Már lassan 6 hónapja lakunk egy szobában, szokássá vált, hogy úgy aludtam el, hogy fentről néztem, ahogy Szabi álomba merül. Akkor is gyönyörű volt! A hosszú szempillái árnyékot vetettek az arcára, olyan volt, mint egy antik szobor. Tökéletes, hibátlan.
Egyik este sokáig tanultam, délután sok kávét ittam, hogy fenn bírjak maradni, ezért nehezen ment az elalvás. Ádám és Szabi is már rég elszundikáltak (nekik sosem volt gond a tanulás). Úgy fél óra elteltével megreccsent alattam az ágy. Ádám felkelt, és halkan odalépett Szabihoz. Leült az ágya szélére, és némán nézte azt a gyönyörű arcot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.54 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 11. 20. csütörtök 09:01
Jónak indul.
#2 evon27 2010. 05. 6. csütörtök 10:59
Jé te vagy Szabolcs? EZ A TÖRTÉNET MEGJELENT MÚLTHÓNAPBAN EGY MELEG PORTÁLON ÉS OTT sZABOLCS ÍRTA.
#1 Törté-Net 2006. 08. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?