A+ A-

Gangbang rapzenére

Az öttagú rapcsapat turnébusza lassan cirkált Detroit lepukkant, bontásra ítélt kültelki negyedében. A sofőr is érezte, a, ha nem is csúcson, de annak közelében járó, népszerű utcai rigmusvadász srácok nincsenek jó passzban. A csehóban, ahol koncerteztek, a zsaruk drograzziát tartottak. Így elmaradt az öltözőjükben lebonyolítani szándékozott furulya - parti a rajongó fehér csajokkal. A betépett bukszák közül, aki tudott elpucolt az igazoltatás elől, a többieket meg bevitték a fogdára. Ők is csak azért úszták meg letartóztatás nélkül, mert időben eldobták a kis nejlontasakokat, a busz átkutatására pedig nem volt a jardnak engedélye. Ráadásul a tulaj a fellépti díj felét volt hajlandó csak leperkálni. Anyagkészletük megcsappant, a lóvé kevesebb, és a golyóik is hiába termelték a sűrű, nyúlós ínyencséget a csápoló amatőr kurvák számára.
- Kemény maradtam, baszki! - masszírozta a buggyos nadrágból előpattintott hosszú, ösztövér farkát Sy, az együttes frontembere. A többieket nem zavarta, hisz a bulikban rendszerint egymás előtt, váltva tömték a nedvességtől tocsogó nyílásokat. Sokszoros lyuksógorok voltak már. A begerjedt, túlszívott tizen - és huszonéves ribancfalka azon versenyzett, melyikük képes több faszt kifacsarni, petyhüdtre szopni. Voltak, akik nemcsak mennyiségi, de minőségi szempontokat is néztek. Híres zenészek gecijét nyelték le vagy kenték szét magukon. Legtöbben azt se bánták, ha kamerával lekapják őket. A könnyűvérű lányok általában menő dolognak tartották, ha egy fekete rapsztár eres hímtagja pulzál a szájukban.
- Igazad van haver, kénytelenek leszünk fizetős ringyókat keresni! - böfögött a lehajtott sörtől Howie, az egyik bandatag.
- Talán mégsem, ember! - szólt hátra a mikrobuszt vezető Dan. Az utcán az a colos fehér muff botorkált szemlátomást részegen, akire már a szórakozóhelyen felfigyeltek. Feszes, a kurvásan áttetsző miniszoknya által nem igazán takart, enyhén barna combjain tetkó, a kivágott terepszínű felsőből pedig hatalmas dudák türemkednek elő. Kereken domborodó seggébe belevág a rózsaszín tanga. Arca közönséges, festett, szája oboázásra teremtetten vastag. Orrában és szája alatt testékszer. Szőke haja, melyből a baseball - sapka sem takar sokat, felspannolja az ösztönlény pasikat, Howie és George is előkapják a szerszámjukat. Dan rádudál a lassuló kocsiból.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.7 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sipospista 2016. 10. 23. vasárnap 09:36
Kemeny
#6 A57L 2013. 11. 14. csütörtök 05:12
Nem rossz.
#5 v-ir-a 2011. 10. 8. szombat 20:27
ez nagyon brutál volt
#4 adamowo 2006. 10. 27. péntek 11:41
Durva jó!
Jöhet még!
#3 Pavlov 2006. 08. 1. kedd 23:12
Miután végigolvastam tüzetesen a történetet, vissza kell vonnom dicsérő szavaimat. A szöveg nagyon gúnyos, intrikus. Egyáltalán nem tetszik. És kevés pontot is fogok rá adni.
#2 Pavlov 2006. 07. 30. vasárnap 21:49
Nem rossz! Kicsit sok benne a trágárság, de egy jóféle kemény gruppenbe ez belefér! LEsz még?
#1 Törté-Net 2006. 07. 29. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?