A+ A-

Tommy és én 1. rész

Egy forró nyári estén épp egy buliból hazafelé menet találkoztam egy egyik barátommal Tommy-val. Szép srác volt. Akkor kb. 18 éves lehetett. Kék szemei és szokésbarna félhosszú haja volt, ami épp a szeméig ért - nekem akkor ő volt a megtestesült álompasi- én egy átlagos fickó voltam. Nekem kék szemeim, és sötétbarna hajam van.
Testfelépítésileg mindketten vékony-szálkás és szortelenek voltunk.
Tommyról tudtam, hogy hetero. Mindig is kérkedett a csajaival, meg a "trófeáival", szóval pont olyan volt, mint egy korunkbeli hetero.
Én már 14 évesen éreztem a vágyat a fiúk után. Így visszaemlékezve a lányok sosem izgattak, de olyan fiatalon még nem tulajdonítottam neki olyan nagy jelentoséget. Viszont ahogy telt múlt az ido egyre inkább fokozódott bennem az a bizonyos vágy. A közös masztik alkalmával is mindig a srácok farkát részesítettem elonyben. Szerencsés vagyok, mert igen sok barátom van, és én mint jó barát mindig felajánlottam nekik egy maszti lehetoséget, amikor az ősök nem voltak otthon.. Ilyenkor általában négyen öten gyultünk össze egy közös videózásra, de ez egy másik történet :)
Szóval, mentünk hazafelé az úton, majd Tommy elkezdett mesélni a csajairól, hogy milyen jó velük, bár igazából egy sráccal is kipróbálná már. Ekkor valami megmozdult bennem, de hagytam, hogy befejezhesse a történetét.
Számomra felettébb érdekes volt, hogy elohozta az egyik afférját, amikor hármasban nyomták. O egy lány és egy másik barátja. Mesélte, hogy mennyire jó volt, és nagyon nehezen tudta türtoztetni magát, hogy ne a srác farkát nyalogassa. Most már nem tudtam türtoztetni magam. Egy kis mellébeszéléssel elmondtam neki, hogy nekem is nagyon bejönnek a srácok, annyi változtatással, hogy biszexnek állítottam be magam elotte. Erre felcsillant a szeme, és egybol felajánlotta, hogy aludjak náluk, és ha van kedvem akkor vele kipróbálhatom magam ilyen téren is.
Egy kicsit húztam az agyát, szabadkoztam, hogy nem kellene, meg talulnom kellene másnapra, de titokban már nagyon készültem a dologra. Csak ugye szeretem, ha a másik fél akar "elcsábítani". :) De végül belementem, mert már nagyon pedálozott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2016. 09. 21. szerda 09:34
Négy pont.
#2 A57L 2014. 11. 17. hétfő 06:30
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2006. 07. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?