A+ A-

Egy újabb éjjeli szolgálat

A szemem elkerekedett, a férfiasságom keményedni kezdett, amikor a volánnál ülő szőke Barbi baba kikapcsolta a blúzát és előbukkantak minden bizonnyal szilikonnal dúsított keblei. Mindeközben a szemembe mélyesztette égszínkék, igéző szemeit, kinyúlt a kocsiból és végigsimított nadrágom domborulatán.
- Nem intézhetnék el máshogy? - Kérdezte bután, ám célzása egyértelmű volt.
Ó, dehogy nem, gondoltam. Csak ki kell pattannod, és már be is akasztom a lompost. Már éppen válaszolni akartam, mikor a társam mellém lépett.
- Gond van?
Jómagam azonnal egy lépést hátráltam, a Barbi baba pedig ijedten visszarántotta a kezét és sietve visszacsomagolta észbontó melleit. Eztán zavartan vigyorgott kifelé a kocsiból, mint aki észre sem vette társam szúrós pillantását.
- Semmi... csak...
- Szerintem ezt inkább bízd rám - javasolta, bár amidőn rám pillantott, egyértelműen tudtam, jobban járok, ha nem feleselek.
- Ahogy óhajtod.
Azzal lemondóan visszakullogtam a kocsinkhoz. Behuppantam a sofőrülésbe, magamra zártam az ajtót. Vágyam nem lankadt. Sajnos már hetek óta nem enyhül, éppen ellenkezőleg, egyre erősebb. Miután jó néhány hónappal ezelőtt útjaink szétváltak a barátnőmmel, képtelen vagyok összehozni egy numerát. S ugye az emberfiának fontos a viszonylag rendszeres szexuális élet. Ám ha az ember az ideje nagy részét munkával, a maradékot meg alvással kénytelen eltölteni, nem jut ideje nőket hajtani. Már pedig melózni kell, a sok munkát meg csak megfelelő mennyiségű pihenéssel lehet kibírni, amire szintén alig jut időm.
Csak sajnos az önmegtartóztatásom odáig fajult, hogy már röptében a legyet is megdugnám, hátha még egy ilyen szexbomba kínálja fel magát. S a legcsodálatosabb az egészben: múlt héten mellém osztották be Kittit, akire az első találkozásunk óta gerjedek. A csaj ugyanis rendkívül szép.
Karcsú, de nem betegesen sovány, magas nő, kerek fenékkel, nem túl nagy, ám kicsinek semmiképpen sem nevezhető mellekkel. Az arca ovális, az álla enyhén hegyes. Ajkai erotikusan teltek. Orra pici is, pisze is. Szemei barnák és olyan igézőek, hogy attól még a legjegesebb szívű férfiember is megolvad. Barna, egyenes szálú haja lapockáig ér, bár kiengedve csak szolgálaton kívül hordja. A hangja lágy, mégis erélyes, bekúszik az ember fülébe és nem képes elengedni mellette.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2014. 12. 30. kedd 09:32
Nagyon jó.
#7 genius33 2012. 11. 29. csütörtök 07:08
Jóóóó nyes
#6 AlexHun 2011. 08. 1. hétfő 22:37
10 pont.
#5 tiborg 2011. 03. 20. vasárnap 03:39
Jo sztori es hiheto...
#4 mikee 2006. 12. 26. kedd 09:25
ja, és 10p
#3 mikee 2006. 12. 26. kedd 09:24
ja, és 10p
#2 mikee 2006. 12. 26. kedd 09:24
NAGYON JÓ! Én is szeretnék ilyen járőrtársat :)

Izirider minden elismerésem !
#1 Törté-Net 2006. 07. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?