A+ A-

Anna

Sziasztok, elmesélem az első erotikus élményemet, ami két éve történt meg velem.
Ritáéknál, egy nagyon jó kertesházban (egy légtér a nappal, a konyha, és az étkező, sok ablak, könnyű kijárás a kertbe) buli volt egy szombat este. Körülbelül fél kilencre érkeztem meg, még nem voltak sokan, csak néhány ember lézengett, de már szólt a zene, szóval kezdett éledezni a hangulat, némi ital is előkerült - volt aki rosszul is lett - , szóval egy igazi tizenhat - tizenhét éveseknek való party volt. Kicsit elveszettnek éreztem magam, mert a legjobb barátom a csajával volt, Anna, aki meg nekem tetszett, még nem érkezett meg, úgyhogy csak leültem egy fotelba és nagyjából csak néztem magam elé.
Hirtelen meghallottam Anna és a barátnője, Flóra hangját az előszobából - Annát a zenén keresztül is megismertem... Kiszaladtam, üdvözöltem őket, lesegítettem Anna kabátját - gyönyörű volt azon az estén! Szőkésbarna haja, nagy, barna szemei mindig magukkal ragadtak, de azon az estén különösen.
Bevezettem a lányokat a nappaliba, mert Ritát nem találtuk sehol. Flóra belevetette magát a táncba, de mi Annával csak beszélgettünk inkább, hiszen barátok voltunk, de szerelmem abszolút viszonzatlannak tűnt, meg szereztem neki egy sört, amibe én is beleiszogattam.
A hangulat egyre jobb lett, ment a tánc, de a srác aki a zenét keverte, csak technót bírt nagyjából felrakni, egy lassút sem, így nem táncolhattam Annával sajnos. Leültem beszélgeti Danival, a barátommal egy sarokba, Anna meg eltűnt a többiek között, és később sem találtam meg egykönnyen - Rita szobájában aludt, ide nyitottam be legutoljára.
Csak résnyire nyitottam először az ajtót, de a bevetülő fénypászma megvilágította az ágyon alvó Annát. Megkerestem az ajtó melletti íróasztalon a lámpát és felkapcsoltam - a lány nem ébredt fel.
Leültem az ágyra, és elkezdtem simogatni Anna kezét, aki erre nem mondott semmit, csak kicsit feltámaszkodott, és a fejét az ölembe rakta - ennek hihetetlenül örültem, mert bár én szerelmes voltam belé, ő semmilyen vonzalmat sem mutatott eddig irántam soha. Simogattam még a fejét is, a haját, ami a szeme elé hullott, és éreztem az illatát, azt az illatot, amit néha csakúgy, akkor is megérzek, ha ő nincs ott; elképzeltem maga előtt az arcát, a szemeit, a szeplőit... Abban a percben nem szerettem, imádtam azt a lányt!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 11. 29. vasárnap 07:38
Nem rossz!
#3 listike 2014. 02. 28. péntek 17:40
Kevés.
#2 gg 2007. 07. 1. vasárnap 22:45
nagyonjo
#1 Törté-Net 2006. 07. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?