A+ A-

Egy kis 3as...

Fiatal párként szerettünk volna egy kis plusz izgalmat, úgyhogy úgy döntöttünk keresünk egy hetero fiút hármonknak. Fantáziám régóta izgatta nekem is, nem vagyok féltékeny típus, és páromnak is megtetszett az ötlet, úgyhogy belevágtunk neten keresni. Barátnőm amúgy 174cm 52kg sportos vékony alkat, kis maroknyi cici, izmos poci, és csupaszra borotvált. Jó fél év keresés után, mert azért alaposak akartunk lenni, hogy jól válasszunk, találtunk egy sportos fiatal srácot, aki mellesleg masszőr is volt, és összeismerkedtünk egy társkereső oldalon. Sokáig mail/msn kapcsolat volt csak, és beszélgetések, ismerkedés, és képcsere. Míg végül eljutottunk a találkozóig, mert páromnak tetszett a srác. Mit ne mondjak elég furcsa volt a helyzet. Az utcán találkoztunk, majd felkísért a panel lakásába minket. A konyhában ültünk le, a rövid bemutatkozó után, mert már virtuálisan szinte mindet megbeszéltünk.
Megnyitottunk egy finom üveg bort és elkezdtünk beszélgetni. Mivel masszőr volt a srác így volt masszőr ágya és hát felmerült hogy mi lenne, ha megmasszírozhatná a barátnőm. Így 1,5-2 óra beszélgetés után bementünk a nagyszobába, halk zene halvány világítás, és mint zavarban lévő kezdők megkértük, hogy míg a párom tangára vetkőzik és hasra fekszik az ágyon addig menjen ki... Mikor ez megvolt, bejött a srác, és elkezdte masszírozni, olajjal. Tényleg profi volt. Közben beszélgettünk. Mindez kb 40 perc volt aztán a barátnőm jelezte, hogy a sok bor leért, úgyhogy pisilnie kéne... magára tekerte a törülközőt és kiment.
Közben a srác megjegyezte, hogy nagyon csinos a párom és reméli hagyni fogja... Visszajött és mivel zavarban volt leült mellém a kanapéra. Én hogy a zavart oldjam odahajoltam, és elkezdtem csókolni... éreztem, hogy kezd az érdeklődése felébredni, úgyhogy elkezdtem simogatni a combját, szépen lassan húzva fel a kezem a pocija és a melle felé hogy félrehúzzam a törülközőt hogy látható legyen az izmos poci és a kerek mellek. Párom egyre nagyobbakat sóhajtott, és a bimbójához érve óvatosan lehóztam a törülközőt, amitől teljesen beindult... Így csókolóztunk egy darabig, mígnem a masszőr fiú közelebb lépett, és elkezdte simogatni a párom combját, hasát, és lassan remegő kézzel megfogta a mellét, miközben én csókolóztam vele. Már szinte mind3an remegtünk az izgalomtól.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 06. 1. vasárnap 05:32
Nem rossz
#3 A57L 2013. 10. 16. szerda 04:16
Elmegy.
#2 genius33 2013. 01. 22. kedd 09:01
Nem is rossz smile hehh.
#1 Törté-Net 2006. 07. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?