A+ A-

Látogató a kollégiumban 4. rész

Eltelt vagy két hét és nem jött az esti látogatóm, az igazat megvallva már hiányzott az a borzongató érzés, hogy megint vele lehessek mikor nem is, tudom ki az, aki úgymond csak szex játékszerként kihasznál engem.
Az idő lassan cammogott és nem igazán tudtam mit kezdeni magammal, párszor összefutottam a szomszéd démonnal de a szokásos gúnyos utálattal nézett rám. Gyakran gondolkodtam, vajon melyikük lehet az én kis látogatóm a démon baráti köréből, vagy talán máshonnan jön, nem tudom. Egy idő után már nem is nagyon léptem ki a szobámból csak tanultam, hogy minél gyorsabban teljen az idő és vártam esténként mikor lép be hozzám megint az a bizonyos illető. Az idő telt s én egyre kanosabb voltam vágytam megint egy kis kéjre és szenvedélyre vagy inkább egy bődületesen nagy adagra. A szomszédnál folyamatosan mentek a bulik és esténként a hatalmas ricsajozások közepette gyakran hallottam hörgéseket és sikolyokat. Egyre gyakrabban fordult elő hogy késő éjszaka elcsendesedett odaát minden és csak a vad szex hangjait hallottam semmi mást, ilyenkor én i nagyon beindultam és segítettem magamon. De ez az érzés közel sem volt hasonlítható ahhoz mikor vele voltam, azt sem tudtam ki ő, de mégis az őrületbe kergetett a hiánya.
Egyik délután mikor piszok meleg volt mentem a folyosón lévő hűtőhöz egy kis lehűlés reményében és kutattam a mélyhűtő részben a fagyos élvezet után hallottam egy elég erőteljes ajtó csapódást majd a jól ismert öngyújtó által keltett kaparó hangot. Megtalálván a félretett jégkrémet gyorsan kibontottam és egy nagyot haraptam bele, rohadt jó volt 30 fokban ez a kis hűvös. Elindultam a szobám felés és megláttam a szomszédot amint alsóneműben az ajtajával szemközti ablakban áll, és mély slukkokkal tünteti el a kis koporsószegét, rá sem nézve közelítettem szobám felé, hogy minél hamarabb eltűnhessek előle, nehogy megint szembe találkozzam kedves lényével.
- Állj csak meg egy pillanatra. - sivított felém -
- Igen. - fordultam meg -
Kezemben tartva a jégkrémet néztem rá és csak egy pillanatra fejemen átfutó ötlettől vezérelve végigmértem testét. Fantasztikusan nézett ki egy finom csipkés kis bugyit és a hozzá tartozó melltartót viselt, mintha csak most lépett volna le az egyik divatlap hasábjairól. Már csak arra lettem figyelmes amint közelebb lép hozzám és enyhén meghajolva egy nagyot harap a jégkrémemből, és felegyenesedik.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2016. 09. 18. vasárnap 09:58
már egy kicsit lehetne tovább fejleszteni a perverzitás irányába is... folytasd 8p lett
#8 listike 2014. 04. 4. péntek 09:51
Kicsit már uncsi.
#7 A57L 2014. 01. 25. szombat 06:16
Nem rossz.
#6 szanci 2006. 07. 20. csütörtök 23:55
tovább húzni??? szerintem már nncs nagyonhova tovább, it a ideje h kiderüljenek a dolgok, bár nem nagy titok h ki is az az éjjeli látogató... :), de reméllem még lesz 2-3 rész ;)
#5 Emmma 2006. 07. 16. vasárnap 11:02
jó legyen tökösebb, de csak árnyalatokkal
húzd tovább, akkor hihetőbb lesz a karakter.
de nagyon tetszik :))
#4 Teknõsbika 2006. 07. 14. péntek 08:44
annyit még hozzá, hogy ez a behódoló magatartás sehova sem vezet, tökösebb főhőst kíván a nép:-)
#3 Teknõsbika 2006. 07. 14. péntek 08:42
sima 10 pont megint
de a főhős ennyire nem lehet lúzer, ez már fáj
és gyakrabban a folytatásokkal
#2 Teknõsbika 2006. 07. 14. péntek 08:40
sima 10 pont megint
de a főhős ennyire nem lehet lúzer, ez már fáj
#1 Törté-Net 2006. 07. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?