A+ A-

Mivelhogy utálom a szexet

-... mivelhogy, utálom a szexet.
A lány álmélkodva, kicsit mulatva nézett rám.
- Hogy mondtad?
- Utálom a szexet. Taszít. Nedves. Meg minden.
Egy prostituált lakásán voltam. Elég ízléses hely volt, bár hevert néhány vibrátor szerte - szana. Úgy gondoltam azonban, ez csak a kuncsaftok fantáziájának felcsigázására szolgál.
Aktusra mindeddig nem került sor, és úgy terveztem, nem is fog. Ám kötelességemnek éreztem, hogy megvilágítsam ennek okait, mivel a prosti meglepően érdeklődőnek bizonyult.
Eleinte kicsit zavarban voltam, de ha már belekezdtem, úgy éreztem végig kell mondanom. És közben azon töprengtem, mi a fenét keresek én itt.
- Hogy is mondjam... igen, huszonkilenc vagyok, és még nem feküdtem le lánnyal. Petting volt, és puncit is fogtam egyszer, de... elég volt. Forró, lucskos, meg rózsaszín. Vagy olyasmi. És szőrös is volt. Na nem nagyon. De éppen eléggé ahhoz, hogy...
Elgondolkoztam. A kurva csak mosolygott, hagyott nekem időt.
- Szóval, tisztázzuk. Gyerekkorom óta irtózom a Nedves, Rózsaszín és Szőrős dolgoktól.
- De miért? - kérdezte a prosti, akit állítólag Magdolnának hívtak. Elég különös név egy kurvának, de nem feszegettem a dolgot.
- Hát mert: először is. Az egészet a rántott húsra vezetem vissza. Anyukám mindig bepanírozta nekem. Úgy finom is volt: aranybarna, gusztusos. Hanem aztán egyszer lepergett a húsról a panír. Alatta pedig... már bocsánat, de gusztustalan rózsaszín volt, akárcsak... egy punci. Ezt akkor persze még nem tudhattam, mindenesetre nem akartam megenni, csak a panírt. Hisztiztem. Anyukám elfenekelt, majd a sarokba küldött, de én azóta sem eszem meg máshogy a rántott húst, csak panírozva.
Magdolna, merev félmosollyal az arcán, bólintott, hogy folytassam.
- Ami a lucskos dolgokat illeti... egyszer rám mászott egy meztelen csiga. A kertben napoztam, és egyszer csak éreztem, hogy valami nedves mászik csupasz mellkasomon... kinyitottam a szemem és megláttam. Maga a teremtmény is ocsmány volt, de a nyálkás nyom, amit hagyott, az undorított a legjobban. Őrjöngve töröltem le magamról. És aztán...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.75 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sztbali 2013. 09. 3. kedd 15:35
Nekem nem jött be.
#5 papi 2013. 06. 19. szerda 07:52
Nem rossz
#4 pimaszub 2012. 04. 14. szombat 17:38
Egész jó.
#3 hardcore 2006. 08. 11. péntek 13:15
messze ez a legjobb történet az összes közül
#2 mukso 2006. 07. 8. szombat 19:56
baromság, és undorodika saját arcától amikor borotválkozik, meg egyéb testrészeitől, stb.
#1 Törté-Net 2006. 07. 8. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?