A pincérfiú 1. rész

Szavazás átlaga: 7.67 pont (36 szavazat)
Megjelenés: 2006. július 5.
Hossz: 10 903 karakter
Elolvasva: 2 658 alkalommal
Az elmúlt napokhoz hasonlóan ma is úgy mentem be a munkahelyre dolgozni, hogy a szemeim állandóan kutakodva kerülgették minden helyesebb srác tekintetét. Annyira ki voltam már éhezve a több, mint egy hónapja tartó egyedüllét miatt, hogy nehezen tudtam megállni, hogy ne forduljak vissza minden egyes jónak vélt fenék vagy egy-egy helyes arc láttán.
Az étteremben ahol felszolgálóként dolgoztam, igyekeztem állandóan diszkréten viselkedni, hiszen a munkatársaim nem tudták rólam, hogy a fiúkat kedvelem.

... Az elmúlt napokhoz hasonlóan ma is úgy mentem be a munkahelyre dolgozni, hogy a szemem állandóan kutakodva kerülgette minden helyesebb srác tekintetét. Annyira ki voltam már éhezve a több, mint egy hónapja tartó egyedüllét miatt, hogy nehezen tudtam megállni, hogy ne forduljak vissza minden egyes jónak vélt fenék vagy egy-egy helyes arc láttán.
Az étteremben ahol felszolgálóként dolgoztam, igyekeztem állandóan diszkréten viselkedni, hiszen a munkatársaim nem tudták rólam, hogy a fiúkat kedvelem. Igaz, gyakran előjött a kérdezősködés a barátnőkkel kapcsolatban, de ezeket rövid úton sikerült leszerelni.
Megesett, hogy egy-egy vendéggel összeakadt a szemünk, de ilyenkor visszabújtam az udvarias pincér szerepbe, aki csak azért néz olyan nagy szemekkel, mert minden részletre oda akar figyelni a vendég kényelméért, ugyanakkor hálás voltam a derekamra kötött pincérkötényért és az abban hordott brifkóért, amely diszkréten rejtette el az alatta merevedő farkamat.
Az éjfélig tartó műszak után fáradtan, ugyanakkor a munka végét jelentő megkönnyebbüléssel mentem tusolni. Odakint még ilyenkor éjjel is érezni lehetett a nappali hőséget, ahogy kiáramlik a betonból, így vizes hajjal léptem ki a személyzeti bejáraton és vártam a szokásos éjszakai buszt. A megállóban csütörtökhöz képest meglehetősen sokan álltak már, így tudtam, hogy bármelyik percben megjöhet a busz.
Szerencsére tényleg nem kellett sokáig várni rá. Gyorsan elhelyezkedtem a közepén levő forgó részbe, mert nem akartam beállni a székek mellett kapaszkodók sorába. Talán a rázkódás miatt kicsit elbambultam, de egyszer csak úgy éreztem, mintha valaki engem figyelne. Szemben velem egy harminc körüli fekete hajú srác állt kopott világoskék farmerban és egy rövid, gombos fehér pólóban.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.67 pont (36 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. április 18. 09:08
#4
Nekem nem, nem az én világom.
1
A
AlexHun
2014. július 2. 11:28
#3
Nekem tetszik.
1
Blazselyovics Béla
2008. augusztus 14. 22:13
#2
Tul egyszerü,de jó!
1
T
Törté-Net
2006. július 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1