A+ A-

Az extázisok kertje

... Álmomban a Nap fényes, forró sugarai öleltek át... Simogatták lusta, kéjben fürdő testemet... Védtek minden rossztól, s a szépet, a jót, gyönyört engedték csupán hozzám. Forróság volt, nagy forróság... S ekkor még nem vettem észre, hogy ez a forróság a gyönyörök fellegvárához vezet... Álmomban csókoltam vissza... Azután hirtelen rájöttem... Most ébren vagyok, és nem álmodom !
Édes, izmos, puha nyelv simogatta a vörös selyem köntös alól kikandikáló mellbimbóimat. Andris volt, a kedves Andris... De szeretem, ha kényeztet ! Jólesően felsóhajtottam, és végigfutott rajtam a hideg és a forróság egyaránt... Megremegtem, és András ajkait még jobban a melleimhez vontam.
- Édesem, csináld... ! Már alig vártalak... - lehunytam a szemem, és torokból nyögtem...
- Ez az a dolog, amihez nem kell biztatás nekem... - emelte fel a fejét. Ujjaimmal a tarkójával babráltam, és a szemébe néztem.
Kamaszosan elvigyorodott, és kedvesen lefejtette a kezeimet a nyakáról, majd elindult lefelé...
Két mellem között ösvényt húzva belenyalt a köldökömbe, majd egyre lejjebb haladt...
Én a padon lustán nyújtózkodtam, szinte doromboltam... Andris állt, úgy hajolt le hozzám... Fallosza feszült már, elő nedvei csillogtak az üvegházba be - becsillanó napsütésben.
Áram ütésként ért, ahogy belenyalt a kelyhembe... Összerándultam, és reflex szerűen belemarkoltam a csupasz fenekébe... Éreztem a nyelvcsapásokat, és ahogy a kis gyöngy, és a bensőm felforrósodok...
Kezem hirtelen előre csúszott, és megmarkolta Andris felém meredező farkát. Lassan húzogattam a rajta feszülő bőrt, mire Andris felnyögött... Fejem hátravetettem, ahogy megéreztem a forró párát a combjaim között, és ahogy a kéj nedv lefolyik egészen a fenekem
vágatáig...
Játszunk, Édes... - gondoltam, és masszírozni kezdtem a golyóit. Szinte már morgott a puncimba... Majd hogy megbosszuljon, két ujját belém vezette... Hírtelen azt hittem, elájultam... Már nem bírtam tovább...
Ellöktem magamtól, felpattantam, a köntös lehullott a bokámig, és a pamlagra nyomtam Andrist... Leguggoltam elé, és a kezembe fogtam a falloszát. Bekaptam a hegyét, majd hírtelen az egészet bevettem a torkomig... Szívtam, szorítottam, mozgattam rajta fejem... Andris finom farka majd szétdurrant... Abbahagytam a kényeztetést, és gyengéden nyalogatni kezdtem a vöröslő makkot. Megjelent rajta az első gyöngyszem...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 10. 30. hétfő 06:00
Kicsit túlzott az ömlengés benne. Miheztartás végett: a prológus előszó, te az epilógusra gondoltál.
#4 zsuzsika 2014. 11. 20. csütörtök 08:16
Jó.
#3 A57L 2014. 01. 2. csütörtök 04:30
Jó írás.
#2 papi 2013. 09. 30. hétfő 11:20
Remek.
#1 Törté-Net 2006. 07. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?