A+ A-

Az albérlet 2. rész - Közös program

...A borotválkozás hamar megtörtént, mégis a fiú úgy érezte, mintha legalább fél óráig tartott volna. Maga sem tudta, hogy mi történt, de vegyes érzelmek kerítették hatalmába. Haragudott Imrére, amiért csak úgy szó nélkül bement hozzá a fürdőszobába, ugyanakkor furcsa és bizsergető érzés volt, hogy egy másik férfi előtt volt életében először meztelen...
A következő napok gyorsan elteltek. Zoli megkezdte a munkáját és esténként fáradtan ért haza. Csak néha találkoztak egymással, amikor egy-egy italt megittak, kicsit beszélgettek még, aztán jött a korai lefekvés.
Imre próbálta rávenni a fiút, hogy nézzenek meg együtt egy filmet, az segít kikapcsolódni, de a kora reggeli ébresztő miatt ez rendszerint elmaradt.
- Majd péntek este megnézünk valamit. Olyankor úgy is nagyobb a választék a tévében, no meg nekem sem kell korán kelnem másnap. - mondta a srác, azzal bevonult a fürdőszobába. Megtöltötte a kádat jó forró vízzel és elterülve benne élvezte, ahogy lassan teljesen ellazul a teste. A víz mozgása időnként himbálni kezdte a szerszámát is, amitől lassan merevedni kezdett, hogy aztán a víz áramlásának ellenállva, feszesen bújjon ki a makkja a víz felszínén. Tetszett a fiúnak a saját teste látványa. Élvezte a vízben fekvést, miközben a tusolófejből beáradó meleg vízsugár az egész testét simogatta.
Hirtelen egy kopogást hallott, majd rövid szünet után Imre lépett be a fürdőszobába. Zoli egyből felült a kádban és ösztönösen eltakarta az ágyékát.
- Ne haragudj, hogy így rád töröm az ajtót, de kaptam egy hívást és el kell rohannom egy találkozóra. Viszont ilyen borostásan nem jelenhetek meg. Gyorsan megborotválkozom, ha nem zavar.
- Hát, ha vársz két percet, akkor kiugrom a kádból és tied a fürdőszoba - mondta zavartan, még mindig magát takarva a srác.
- Ahh, ne butáskodj. Én két perc alatt elkészülök, és már itt sem vagyok. Amúgy meg nyugodtan leveheted a kezed onnan. Nekem is ugyanaz van, mint neked. Nem kell szégyenlősnek lenni. Látszik, hogy nem voltál még katona. - azzal várta, hogy a srác mit lép erre. Zoli vonakodva ugyan, de elvette a kezét az ágyéka elől, láthatóvá téve a még most is merev szerszámát, ugyanakkor azt sem tudta, hova nézzen zavarában. Imre ösztönösen megnyalta kissé a szája szélét, de látva a fiú kellemetlen helyzetét, próbálta megoldani a helyzetet:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.23 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 91boy 2017. 06. 1. csütörtök 15:29
Én is kíváncsi lennék a folytatásra, a srác reakciójára, meg az ezután történtekre.... smile
#3 nathanblack95 2013. 12. 28. szombat 18:01
szerintem is lehetne folytatása
#2 kelyhecske 2010. 04. 22. csütörtök 18:36
folytatásként még pár részt szívesen olvastam volna...
ebből többet is ki lehetett volna hozni
#1 Törté-Net 2006. 07. 2. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?