A+ A-

Hihetetlen 2. rész

Az 1. részhez: Először is mellé ütöttem természetesen nem 26, hanem 16 éve élek házasságban. Nem vagyok cigány!
És ha az is lennék, akkor sem jelentene semmit. Ezt csak azért írom, mert néhány "intelligens" hozzászóló ennyit tudott kiolvasni a történetből. Ennyi!
Eltelt több mint egy év, és már csak néha gondoltam a vonaton történtekre. Igaz akkor mindig valami furcsa érzés fogott el. Mintha vágytam volna valami hasonlóra. Nem is tudom.
Aztán egy, júniusi délelőtt csengett a mobilom. A munkahelyemen voltam.
"Péter vagyok! Emlékszel rám??" Valami remegés futott át rajtam. Valami ösztönös vágy fogott el. Igen, igen dadogtam. Emlékszem. "Na ide figyelj! 2 órakor várlak" és megadta, hogy hol.
Nem tudok menni, mondtam. Tárgyalásra kell mennem. "Nem érted! Ott legyél!" ordította. "Nincs kifogás! Értetted?!" de nem tudok válaszoltam. "Végeztem! Ha megpróbálsz nem engedelmeskedni, nagyon megbánod" sziszegte ellentmondást nem tűrően.
Megmagyarázhatatlan, de teljesen benedvasedtem. Nem tudtam elmenni, pedig a tudatalattim kíváncsi volt, és kívánt valamit. Nem is tudom, illetve nem is merem bevallani, hogy vágytam valami hasonlóra, mint ami a vonaton történt.
Eltelt egy hónap, de nem hívott újra. Lassan el is felejtettem.
Július nagyon meleg volt. Péntek volt, egyedül voltam otthon, a férjem szokás szerint pecázni ment. Kint napoztam a teraszon, meztelen testem élvezte a délutáni nap simogatását. Gondolataim össze-vissza cikáztak, bevallom a Péterre is gondoltam, és egyre nedvesebb lett a puncim. Már éppen elkezdtem simogatni magam, amikor csöngettek. Először fel sem fogtam, de a második erőteljesebb csengetésre felugrottam, magamra kaptam a pólóruhámat, és kiszóltam a kerti kapuhoz, hogy ki az? Elektromos Művek. Ellenőrizzük a villanyórákat. Jobbkor nem is tudják-gondoltam, és beengedtem Őket. Nézegették a plombákat, majd arra kértek, hogy kapcsoljak be minden fogyasztót. Unottan tettem, amit mondtak. Aztán végignéztek minden szobát, különösen a hálószobai konnektort vizsgálták. Kérték, hogy maradjak ott, mert a főnök is bejön és meg akarja vizsgálni. Nem is gondoltam semmi rosszra, amikor belépett a "főnök". a Péter volt. Majdnem elájultam. Se, szó se beszéd hozzám lépett, és belemarkolt a puncimba, -felszisszentem. Ne tedd, -mondtam meglepődve-, de nem voltam valami határozott. Hogy kerültél ide? Kérdeztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 papi 2015. 11. 29. vasárnap 21:38
Egész jó
#8 A57L 2013. 11. 24. vasárnap 04:35
Nem rossz.
#7 admowo 2006. 10. 27. péntek 11:24
Szuper dolgokat írsz.Eddig Vera néven írtál? Kicsit jobban figyelj a történet logikájára, és még vadabb is lehet a fantáziád. Qrva jó!
#6 macko 2006. 07. 3. hétfő 12:18
Csatlakoznék én is
#5 Laci 2006. 07. 3. hétfő 08:50
Kedves Blabla abba ne hagyd! Én is résztvennék veled egy nagy dugáson!
#4 az 2006. 06. 30. péntek 19:02
Jöhet a folytatás!
#3 blabla 2006. 06. 29. csütörtök 21:07
" Az 1. részhez: Először is mellé ütöttem természetesen nem 26, hanem 16 éve élek házasságban. Nem vagyok cigány! "
Furcsa elképzeléseid vannak a cigányokról ...
#2 Bratyó 2006. 06. 29. csütörtök 16:35
Nekem is kell a folytatása.
#1 Törté-Net 2006. 06. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?