A+ A-

Testmozgás

Fordítás
Eredeti író: Christa (Christa352@hotmail.com)
Egy kemény edzés után keményen dolgozott rajta is!
Észrevette, hogy figyeli őt.
A férfi a félig nyitott ajtónak támaszkodva nyíltan bámulta.
Ravaszul, a fickó tükörben feltűnő képmását vette szemügyre, elbűvölve a pasas huncut jóképűségétől, hosszú, fésületlen, göndör barna hajától, mélybarna szemétől. Jókötésű fiú volt, úgy saccolta, kb. 183-185 magas lehetett.
- Hmmmmm...-gondolta magában
Épp most fejezett be egy nagyon kemény edzést a konditeremben, és éppen törölközött egy kényeztető forró zuhanyozást követően a fürdőben. Ott állt teljesen meztelenül, a tükörben saját, az edzéstől teljesen felpumpált, izmos testében gyönyörködve. Remekül érezte magát, felfrissülve, élettel telve!
Pózolni kezdett. Megfeszítve karját, bicepsze hatalmasra dagadt. Simogatni kezdte izmát, szinte szerelmesen, keményen masszírozta, dörzsölte. Majd kezeit csípőjére helyezte, vett egy mély lélegzetet, és egy klasszikus hát-csípő pózt vett fel. A kedvenc póza. Kifeszítette a vállait, ettől úgy tűnt, mintha felsőteste szinte megnőtt volna. A háta annyira széles volt, kidolgozott izmai annyira élesen kirajzolódtak! Teste fantasztikus, keskeny derékba szűkült, amitől felsőteste úgy nézett ki, mint egy hatalmas V. Vállait hátrafeszítette, amitől izmai látványosan kidagadtak.
Popsija feszes, mellei magasan állnak, és teltek. Bőre ragyogó... gyönyörű volt, és sugárzó!
Pár pillanatig kitartotta a hát-csípő pózt, majd újabb mély lélegzetet vett, kezeit ökölbe szorította, megfeszített, behajlított karjait felemelte a vállai fölé, bicepszét és tricepszét ismét addig növelve és duzzasztva, míg szinte dinnye méretűre nem dagadtak bőre alatt.
Pózolt a tükörben, halvány félmosollyal ajkain, szemei kissé lehunyva. Biztos volt benne, hogy a srác sosem látott még ilyen csodálatos testet. Jót derült rajta, és persze nagyon hízelgett neki, hogy ezt a fickót ennyire lenyűgözi az ő elképesztő teste.
Büszkén kihúzta magát: 175 centi 86 kiló. 86 kiló hihetetlen, kőkemény, szexi izom!!!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.27 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 03. 20. csütörtök 05:03
Nem rossz
#3 listike 2014. 02. 11. kedd 06:44
Nem a jobbak közé tartozik.
#2 Bikmakkocska 2013. 10. 3. csütörtök 18:27
Nem túl tökéletes ez a test?
#1 Törté-Net 2006. 06. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?