A+ A-

Amy ébredése 2. rész

Írta: Amy Part y Girl
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. június

Nem töröltem le a spermát az arcomról. Lecsorgott a nyakamra és a melleim közé. Most láttam, hogy akit Janie másodjára leszopott, ráélvezhetett az arcára, mert csak úgy csillogott a fehér anyagtól, még a hajába, a nyakára, sőt, még a melleire is jutott belőle.
Egymáshoz hajoltunk és csókolóztunk. A nyelvünk csak úgy táncolt egymás szájában. A srácok üdvrivalgásban törtek ki. Mekkora ribanc lett belőlünk hirtelen! Pedig fejenként még csak egy sráccal keféltünk, egy másikat meg leszoptunk. Minimum harminc éhes szám figyelt bennünket. Hát, ha már egy sráccal dugtam nyilvánosan, miért ne csinálhatnám még pár másikkal?
Hirtelen az jutott eszembe, milyen király lenne, ha megpróbálnék minél több spermát a testemre összegyűjteni anélkül, hogy hozzáérnék a srácok farkához. Odahajoltam Janie-hez és a fülébe súgtam az ötletem. Janie huncutul elmosolyodott és bólintott.
Két srác egy asztalt hozott a színpadra. Továbbra is hangos rockzene szólt, valaki bekapcsolta a diszkógömböt is, ami színes fényeket tükrözött szanaszét. Két srác felkapott, az asztalra fektettek és egy párnát dugtak fejem alá. De az ágyékom, amiből még mindig csöpögött a sperma, lelógott az asztalról. A sárcok felkapták Janie-t is és fölémrakták úgy, hogy a puncija pont az arcom előtt legyen. Éreztem a kiáramló sperma szagát, és aztán Janie dörzsölgetni is kezdte hozzám. Ki-be huzogattam a nyelvemet a puncijában, ő meg teljesen rászorította az arcomra. Olyan sok sperma folydogált benne, hogy kifolyt a számra és az orromra.
Aztán egy kemény faszt éreztem a pinámban. A nedveim bőségesen folydogáltak, az a fasz meg csak ki-be mozgott, amit hihetetlenül jó érzés volt. Ugyanakkor próbáltam Janie-t nyelvelni, aki az arcomon csúszkált - minden olyan csúszós lett. Az arcom még mindig a punciban volt elmerülve, amikor hirtelen leemelték rólam, és egy ágyra helyezték, amit valaki most gurított elő. Úgy láttam, hogy egy kórházi ágy lehetett, mindkét végén ráccsal. Janie tudta, hogy most mi jön, és hagyta, hogy csuklóját és bokáját az ágyhoz kötözzék. Aztán valaki egy dákót nyomott a számba, úgyhogy már nem láttam Janie-t, de hallottam, hogy nyögdécselni kezd, ahogy a száját és a pináját is keményen basszák, és vadul rángatja a rácsot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2013. 07. 2. kedd 05:44
A folytatás is jó.
#7 Pavlov 2012. 11. 3. szombat 12:39
Hát igen... Ez egy pörgős sztori...
#6 mackó2009 2012. 11. 2. péntek 21:30
akció akció hátán
#5 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 19:20
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#4 Pavlov 2006. 07. 21. péntek 10:43
Kkösz! Már felküldtem a negyedik részt, az is jópofa!
#3 Rebyc 2006. 06. 27. kedd 06:22
Tömény eksön... vad!
#2 Teknõsbika 2006. 06. 27. kedd 01:00
nagyon jó!
tömény akció, ilyen kell több!
#1 Törté-Net 2006. 06. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?